МОДЕЛЬ ГРАВЦЯ СУЧАСНОЇ ЖІНОЧОЇ ГАНДБОЛЬНОЇ КОМАНДИ ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Світлана НЕЗГОДА, Вероніка ДМИТРУК, Любомира КІТ

Анотація


Мета дослідження: аналіз, який базується на статистиці ігор чемпіонату світу з гандболу серед жінок 2015 року і акумульованих для кожної окремої команди даних, сприяв розрахунку показників моделі успішного кутового гравця жіночої гандбольної команди, відповідно до останніх тенденцій сучасного гандболу.

Висновок. У результаті проведеного аналізу ми зробили висновок, що кутові гравці на чемпіонаті світу 2015 року забили в середньому 4,3 гола за гру. Активність участі кутових у техніко-тактичних діях своїх команд варіювалася від однієї команди до іншої залежно від гандбольної школи, до якої належить команда, а також від індивідуального рівня підготовки гравців, які спеціалізуються на певній позиції.


Повний текст:

PDF

Посилання


Незгода С. П. Моделі позиційного нападу в гандболі / Незгода С. П., Дмитрук В. А. // Моделюванння та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті : матеріали ХІ Міжнар. наук. конф. – Харків, 2015. - С. 23–26.

Незгода С. П. Аналіз змін техніко-тактичних дій в нападі в сучасному жіночому гандболі / Незгода С. П., Дмитрук В. А. // Моделюванння та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті : матеріали ХІІ Міжнар. наук. конф. (до 70-річчя Львівського державного університету фізичної культури). – Львів : ЛДУФК, 2016. - С. 18– 21. (100 с.).

Гончарук С. В. Проблемы тактико-технической подготовки крайних полевых игроков в гандболе / Гончарук С. В., Соловейченко Е. Г., Шиловских К. В. // Проблемы и перспективы развития спортивных игр и единоборств в высших учебных заведениях : сборник статей ХІ Междунар. науч. конф. – Белгород, Харьков, Красноярск, 2015. – С. 10–13.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.