ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ІВЕНТ‑МЕНЕДЖМЕНТУ В ТУРИСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ

Т. Марусей

Анотація


У наш час індустрія організації заходів відіграє велику роль в житті суспільства. Однак для того, щоб захід був організований успішно і все пройшло якнайкраще, потрібно ретельного і детально все спланувати. Для цього існують івент- менеджери та координатори, які організовують роботу команди події. Головним завданням івент- менеджменту (event-m anagement) є перетворення звичайних заходів у незабутню подію для суспільства. Туристична галузь в Україні нині переживає кризові часи, і надзвичайно важливим залишається оцінювання економічної ефективності всіх запланованих заходів компанії, від яких залежить її успіх.

Мета досліджень полягає в аналізі особливостей розвитку індустрії івент- менеджменту в туристичній галузі.


Повний текст:

PDF

Посилання


Зеленська Л. Івент-менеджмент: словник- довідник організатора заходів / Л. Зеленська, А. Романова. – Київ : НАКККІМ, 2015. – 84 с.

Карпюк О. Event-менеджмент в туристичній галузі: світовий досвід та перспективи для України / О. Карпюк, А. Сингаєвська // Актуальні проблеми, сучасний стан та перспективи розвитку індустрії туризму в Україні та Польщі : матеріали ХІ міжнар. наук.-практ. конф. / за ред. І. Саух. – Житомир : Вид-во ЖФ КІБІТ, 2016. – С. 39–42.

Радіонова О. Івент-технології: конспект лекцій / О. Радіонова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2015. – 68 с.

Федоров К. Подходы к Event-менеджменту / К. Федоров. – Санкт-Петербург : Питер, 2012. – 352 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.