ДОСТАВЛЯННЯ ЇЖІ ЯК ПОПУЛЯРНА ТЕНДЕНЦІЯ В УМОВАХ СУЧАСНОСТІ

T. Брикова

Анотація


У нинішньому світі, коли кожен мешканець великого чи малого міста одночасно має безліч завдань та розплановані дні, тижні свого життя, часу на приготування їжі залишається мало або його й зовсім немає, а харчуватися в фастфудах – шкідливо для здоров’я. До чого це все? До того, що на всі ці питання є одна відповідь – доставляння їжі.

Історія доставки їжі як популярної послуги і сегмента ринку почалася в Індії: у XIX столітті в країні з’явилася система «даббавала» – доставляння гарячих обідів пішими розносниками. Це було пов’язане із швидким зростанням значення міст у розвитку суспільства і появою великих міст, а також зі специфікою транспортної структури: вона була заплутаною і перенавантаженою, громадянам було незручно їздити з роботи додому на обід через дуже щільний трафік [1].


Повний текст:

PDF

Посилання


Доставка їжі додому: як і коли з’явилася ідея [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://ukr.media/world/393965/ (дата звернення: 23.10.2020).

Чистяков А. Л. Как заработать на доставке еды. Из пункта А в пункт $ / Чистяков А. Л. – Москва : Ресторанные ведомости, 2020. – 176 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.