ІННОВАЦІЇ РОЗВАЖАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ЧАСТИНИ У РЕСТОРАННОМУ ПІДПРИЄМСТВІ

B Зайцева, A Шишлакова

Анотація


Ресторанна справа є однією з провідних та динамічних галузей світової економіки. Незважаючи на те, що розвиток ресторанного бізнесу в Україні відбувається швидкими темпами, на сьогодні багато ресторанів функціонують украй нестабільно. Більшість організацій усвідомлюють важливість просування своїх закладів, оскільки це дає їм змогу поліпшити відвідування закладу досягти високих показни- ків. Застосування нових розважальних технологій у ресторанному бізнесі можна пояснити швидким розвитком ринку, ринкових відно- син, жорсткою конкуренцією, зміною попиту, пропозиції та забаганок споживачів ресторанних послуг. Діяльність ресторанних підприємств спрямована на збільшення кількості гостей із подальшим перетво- ренням їх на постійних відвідувачів, що, відповідно, неможливо без модернізації технологій в обслуговуванні споживачів та потребує заощадження часу та енергії.

Повний текст:

PDF

Посилання


O’Neill M. Small hospitality enterprises and Local produce: a case study / Martin O’Neil, Abel Duarte Alonso// Journal of Retail & Leisure Proper- ty. –2010. – Vol. 9(3). – P. 4.

Специфіка ресторанного бізнеса [Електронний ресурс]. – Режим досту- пу: https://studref.com/606224/menedzhment/spetsifika_restorannogo_ biznesa


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.