СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‐19

Н. Сусол, В. Швець

Анотація


Мабуть, кожну галузь народного господарства світу у той чи той спосіб торкнулася проблема поширення коронавірусної інфекції COVID‐19. Утім, чи найбільші збитки отримує індустрія гостинності, адже у зв’язку із запровадженням загальнонаціональних карантинів готелі, ресторани та туристичні фірми змушені були призупинити роботу, а деякі заклади узагалі було закрито. Готелі та ресторани, які сьогодні працюють, повинні дотримуватися вимог протиепіде‐ мічних заходів на період карантину. У цьому контексті цікавим є досвід інших країн щодо розв’язання цієї проблеми через систему відповідних заходів, зокрема в організації харчування організова‐ них груп осіб. Мета дослідження – огляд світового досвіду надання послуг хар‐ чування в індустрії гостинності організованим групам осіб в умовах пандемії COVID‐19.

Повний текст:

PDF

Посилання


All inclusive в Туреччині залишається [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://4studio.com.ua/novyny/all-inclusive-v-turechchyni-­ zalyshayetsya/ (дата звернення: 28.10.2020).

Єгипет: як у країні пірамід відновлюють туризм [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.ukrinform.ua/rubric-­tourism/3073583-egipet- ak-u-kraini-­piramid-vidnovluut-­turizm.html (дата звернення: 29.10.2020).

Як у посткарантинній Греції приймають подорожніх? [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://hmarochos.kiev.ua/2020/06/30/yak- u-postkarantynnij-­gretsiyi-pryjmayut-­podorozhnih-dosvid-­ukrayintsya/ (дата звернення: 29.10.2020).


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.