БОБОВІ КОНДИТЕРСЬКІ ПАСТИ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Л. Рибчук, М. Кравченко, Є. Лебедєва

Анотація


Унаслідок багатофункціональності використання оздоблювальні напівфабрикати – кондитерські пасти – можуть становити до 40–50 % маси виробів, через що вони суттєво впливають на харчову та біологічну цінність, енергомісткість та засвоюваність готових продуктів.


Повний текст:

PDF

Посилання


Characterization of physicochemical and digestive properties of starches from various "dainagon" adzuki beans (Vigna angularis) cultivated in Japan / Honda Y., Saito Y., Mishima T., Katsumi N., Matsumoto K., Enomoto T., Miwa S. // International Journal of Biological Macromolecules. – 2020. – Vol. 1. N 26. – P. 121–128.

Гондар О. П. Зміна мінерального складу сухої молочної сироватки за різних методів оброблення / Гондар О. П., Романчук І. О. // Зб. наук. пр. Вінницького нац. аграрного ун-ту. Серія: Технічні науки. – 2015. – № 1(89), т. 1. – С. 94–99.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.