ВИРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ У СФЕРІ КІБЕРСПОРТУ В УМОВАХ РЕСУРСНОГО ОБМЕЖЕННЯ

Наталія БИШЕВЕЦЬ, Костянтин СЕРГІЄНКО, Григорій БИШЕВЕЦЬ

Анотація


У сучасному суспільстві рівень уміння фахівця у сфері кіберспорту ухвалювати виважені науково обґрунтовані управлінські рішення визначає його конкурентоспроможність на ринку праці. Отже, загострюється проблема розв’язання оптимізаційних задач фахівцями з кіберспорту засобами інформаційних технологій в умовах ресурсного обмеження. Для ухвалення управлінських рішень у різних сферах людської діяльності, де необхідно зробити вибір на користь одного з можливих алгоритмів дій, наприклад у разі розв’язання проблем управління тренувальним процесом, розподілу навантаження, планування організації підготовки до змагань тощо, використовують методи математичного програмування.

Повний текст:

PDF

Посилання


Бишевець, Н.Г. (2016). Методика застосування електронного навчально- методичного комплексу на практичних заняттях з математичного програмування. Науковий часопис Національного педагогічного універ- ситету імені М. П. Драгоманова, 17, 43–48.

Сергієнко, К., Бишевець, Н., Богачук, Л., Жирнов, А. (2010). Оптимізація етапів прийняття управлінських рішень в системі підготовки високо- кваліфікованих спортсменів. Спортивний вісник Придніпров’я, 3, 7–10.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.