КЛАСТЕРИЗАЦІЯ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РЕГІОНІ

Оксана НИКИГА

Анотація


Вступ. Гастрономічний туризм є відносно новим напрямом туристичної діяльності. Однак для більш ефективного розвитку цього виду туризму на регіональному рівні варто звернути увагу на процеси кластеризації. На ринку туристичних послуг гастрокластери можуть бути важливою конкурентною перевагою регіону.
Мета –  обґрунтування ролі кластеризації в інноваційному розвитку гастрономічного туризму в регіоні (на прикладі Львівської області).
Методи дослідження: аналіз, синтез, узагальнення.


Повний текст:

PDF

Посилання


Голод А. П. Безпека регіональних туристичних систем: теорія, методологія та проблеми гарантування : монографія / А. П. Голод. – Л ьвів : ЛДУФК, 2017. – 350 с.

Гонтаржевська Л. Г. Ринок туристичних послуг в Україні : навч. посіб. / Л. Г. Гонтаржевська. – Донецьк : Східний видавничий дім, 2008. – 180 с.

Стеченко Д. М. Інноваційні форми регіонального розвитку / Д. М. Стеченко. – Київ : Вища школа, 2002. – 254 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.