ОСОБЛИВОСТІ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ В НАСТІЛЬНОМУ ТЕНІСІ УЧЕНИЦЬ У ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ

Владислав ПЕСТЕРНІКОВ, Андрій ОКОПНИЙ, Станіслав ПЕСТЕРНІКОВ

Анотація


Вступ. Настільний теніс – о дна з найпопулярніших спортивних ігор у системі освіти з дисципліни «Фізичне виховання». У грі виконують різноманітні рухові дії, різні за інтенсивністю й координаційною структурою, що сприяє різнобічному фізичному розвитку учня. Під час гри у настільний теніс, якому властива висока рухова активність, в учнів розвиваються такі фізичні якості, як швидкість, координація, витривалість та інші [1, 3].
Мета –  проаналізувати особливості фізичної підготовки у настільному тенісі учениць у закладах професійно-т ехнічної освіти.
Завдання: визначити особливості фізичної підготовки учениць у настільному тенісі.
Методи: теоретичний аналіз і узагальнення даних наукової та методичної літератури, інформаційних ресурсів мережі «Інтернет».


Повний текст:

PDF

Посилання


Горошко Н. І. Фізичне виховання. Настільний теніс. Методичні вказівки до практичних і самостійних занять з дисципліни «Фізичне виховання» (Настільний теніс) для студентів усіх освітніх програм Університет. Харків: ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2017. 22 с.

Мітова О. О., Полякова А. В. Основні поняття та термінологія настільного тенісу. Методичні рекомендації. Дніпропетровськ: ДДІФКіС, 2014р. – 26 с.

Мудрий І. Професійна підготовка студентів у групах спортивного удосконалення з настільного тенісу: навч.-метод. посіб. / Мудрий Ігор, Мартиненко Володимир, Окопний Андрій. – Л.: [ЛДУФК], 2012. – 62 с.

Пензай С. А., Семенов А. А. Настільний теніс з методикою викладання. Навчальний посібник. Умань: ВПЦ «Візаві», 2014. 219 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.