ЗНАЧУЩІСТЬ СПЕЦІАЛЬНИХ ЗНАНЬ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ДО ФІЗКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Наталія ОСІП

Анотація


Мета – виявити значущість спеціальних знань, які необхідні майбутньому педагогові дошкільного навчального закладу для роботи з фізичного виховання.

Методи дослідження: аналіз та узагальнення вітчизняної і зарубіжної наукової та методичної літератури, опитування (анкетування), методи математичної статистики.

Висновки:

  1. Аналіз наукових та методичних джерел виявив, що спеціальні знання є важливим компонентом теоретичної підготовки фахівця дошкільної освіти в галузі фізичного виховання дошкільнят.
  2. Проаналізувавши опитування науково‑педагогічних працівників ВНЗ України, ми визначили рейтинг щодо значущості спеціальних знань для майбутніх педагогів дошкільних навчальних закладів.

Ключові слова: спеціальні знання, фізичне виховання, діти дошкільного віку.


Повний текст:

PDF

Посилання


Підготовка вихователя до розвитку особистості дитини в дошкільному віці : монографія / Г. В. Бєлєнька, О. Л. Богініч, З. Н. Борисова [та ін.] ; за заг. ред. І. І. Загарницької. – Київ : Вид‑во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2009. – 310 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.