ВПЛИВ ГІРСЬКОГО ТУРИЗМУ НА СТАЛИЙ РОЗВИТОК КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ

Світлана КРИШТАНОВИЧ

Анотація


Мета дослідження – проаналізувати функціонування туризму в Українських Карпатах для впровадження сталих форм їх розвитку.

Основними завданнями дослідження є такі: проаналізувати стан туризму в гірських територіях та виявити пріоритетні напрями і завдання управлінської діяльності у сфері туризму, що поліпшують їх розвиток.

Висновки. Отже, подальший розвиток гірських територій досліджуваного регіону потрібно розглядати в контексті структурної перебудови всього соціально-економічного комплексу, у перспективній моделі якого гірський туризм має стати одним із профільних.


Повний текст:

PDF

Посилання


Будякова Т. Анкета для оцінки національних політичних, правових та інституційних основ, що стосується Карпатської конвенції / Т. Будякова // The regional environmental center for Central and Eastern Europe Kiyev, 2006. – 252 с.

Про схвалення Концепції Державної цільової програми розвитку туризму та курортів на період до 2022 року: розпорядження Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 638 // Офіційний вісник України. – 2013. – № 68. – С. 2496.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.