АНАЛІЗ ЗАКЛАДІВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ У м. УЖГОРОДІ З ТУРИСТИЧНОГО ПОГЛЯДУ
Анотація
Актуальність теми полягає в тому, що в сучасних умовах люди потребують відпочинку, і одним з його ключових елементів є ресторанна справа, де вони зможуть скуштувати щось нове. Розвиток галузі гостинності відіграє важливу роль в економіці певної території, оскільки забезпечує робочі місця й приносить доходи через туристичний рух. У сучасному світі конкуренція в галузі туризму дуже велика. Розвиток і поліпшення закладів гостинності допомагає місту конкурувати з іншими туристичними дестинаціями (Gonda et. al, 2020; Michalkó, 2016).
Ужгород славиться своєю кулінарною традицією, що може бути привабливим і для місцевих мешканців, і для туристів. Проте потрібно більше ініціатив для розвитку ресторанної сфери, включно з різнобарвністю кухонь і вдосконаленням обслуговування (Balog, 2016; Berghauer, 2012).
Ужгород славиться своєю кулінарною традицією, що може бути привабливим і для місцевих мешканців, і для туристів. Проте потрібно більше ініціатив для розвитку ресторанної сфери, включно з різнобарвністю кухонь і вдосконаленням обслуговування (Balog, 2016; Berghauer, 2012).
Повний текст:
PDFПосилання
Balogh, L. (2016). Az Ung-vidék magyar műemlékei, emlékhelyei. Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, Ungvár.
Berghauer, S. (2012). A turizmus mint kitörési pont Kárpátalján. (?) (Értékek, remények, lehetőségek Ukrajna legnyugatibb megyéjében). Phd-értekezés, Természettudományi Kar, Földtudományok Doktori Iskola, Pécs.
Gonda, T., Kaposi, Z., Raffay, Z. & Varga G. (2020)- A vendéglátás jövője. PTE KTK Marketing és Turizmus Intézet, Pécs.
Michalkó, G. (2016). Turizmológia. Akadémiai Kiadó, Budapest.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.