АСОРТИМЕНТ ТА ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ СТРАВ ЛЬВІВСЬКОЇ КУХНІ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Анотація
Вступ. Ресторанний бізнес є одним із складників індустрії гостинності. Швидкий розвиток цієї галузі зумовлює появу закладів ресторанного господарства різних типів і цінових категорій, що дає можливість обирати таке підприємство ресторанної сфери, яке найбільш підходить споживачам за багатьма критеріями. Заклади ресторанного господарства впроваджують новаторські ідеї, щоб задовільняти особливих гостей. Попри те, що Львів – с таровинне місто із неймовірно насиченою історією, заклади тут дивують своєю сучасністю і нестандартністю рішень у пошуку шляхів задоволення своїх гостей.
Основним критерієм вибору закладу дедалі частіше стає якість кухні, а тенденція «демократизації» сприяла появі ресторанів із красивим інтер’єром, меблями та посудом, але з досить доступними цінами. Найбільш затребуваними є заклади в середньому та низькому ціновому сегменті, які пропонують страви української кухні.
Мета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства.
Основним критерієм вибору закладу дедалі частіше стає якість кухні, а тенденція «демократизації» сприяла появі ресторанів із красивим інтер’єром, меблями та посудом, але з досить доступними цінами. Найбільш затребуваними є заклади в середньому та низькому ціновому сегменті, які пропонують страви української кухні.
Мета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства.
Повний текст:
PDFПосилання
Черевко О. І. Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення / О. І. Черевко, М. І. Пересічний, І. С. Тюрікова. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 312 с.
Паска М. З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції: тези ІХ Міжнар. наук.-техн. конф. – Київ: НУХТ, 2020. – С . 119–221.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.