ІІ МІЖНАРОДНА
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
7–8 жовтня 2021 року
Львів
Напрями роботи конференції:
- сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу;
- інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства;
- розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації;
- стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності;
- наукові основи гуманітарної підготовки фахівців сфери гостинності, освітні та професійні стандарти.
Робочі мови – українська, англійська.
Умови участі в конференції: до 30 червня 2021 року надіслати на електронну скриньку hostynnist.2020@gmail.com заявку з темою доповіді.
! У зв’язку із поширенням COVID-19, умови проведення конференції і вартість реєстраційного внеску буде повідомлено у запрошенні.
Заявка на участь:
1. Прізвище, ім’я, по батькові, науковий ступінь, вчене звання.
2. Місце роботи / навчання (ВНЗ, факультет).
3. Назва доповіді.
4. Напрям.
5. E-mail.
6. Контактний номер телефону.
До 10 вересня 2021 року надіслати тези доповідей на електронну скриньку hostynnist.2020@gmail.com
Вимоги до оформлення тез:
- обсяг – 2–3 сторінки формату А 4;
- поля: ліве – 2,5, верхнє, нижнє, праве –2 см;
- шрифт – гарнітура Times New Roman, кегль – 14 пт;
- відступ на абзац1 см, міжрядковий інтервал – 1,5;
- ілюстративний матеріал виконується у форматі JPG або TIF;
- порядок оформлення: великими літерами заголовок; нижче – ім’я та прізвище автора (авторів); нижче – місце праці (навчання) автора (авторів), текст, список літератури відповідно до ДСТУ 8302:2015;
- текст може містити стандартні абревіатури;
- ключові слова (3–5);
- назва файлу повинна містити прізвище: Івасик_тези.
Координатор конференції
Гузар Уляна Євгенівна, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу
(+380-67-67-01-660)