2022

Зміст

Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу

ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ З ПОЗИЦІЇ ФОРМУВАННЯ РЕСТОРАННИХ БРЕНДІВ PDF
Олег Боратинський, Паска Марія
АНАЛІЗ СУТНОСТІ СУЧАСНОГО КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА ЗАКАРПАТТЯ PDF
Ольга Головко, Мирослава Чорій
АНАЛІЗ ПЕРІОДІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ США PDF
Орислава Графська, Яна Гуль
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПІСЛЯВОЄННИЙ ПЕРІОД PDF
Орислава Графська, Ігор Кіндрат
АНАЛІЗ РИНКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ ПІД ЧАС ВІЙНИ PDF
Яна Гуль, Уляна Гузар
КОНЦЕПТУАЛЬНІ НАПРЯМИ ВИХОДУ ІЗ КРИЗИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Оксана Давидова
ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ PDF
Оксана Давидова, Тетяна Хаустова
КАПСУЛЬНІ ГОТЕЛІ: МІЖНАРОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ДОСВІД УПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНІ PDF
Юлія Дорош
УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ PDF
Владлен Жуков
ТЕНДЕНЦІЇ ЗМЕНШЕННЯ ШКІДЛИВОГО ВПЛИВУ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ НА НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ PDF
Аліна Закарян, Лариса Шаран
ПРОБЛЕМАТИКА «ЗЕЛЕНИХ» ПРАКТИК У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ PDF
Андрій Івашура, Ольга Протасенко
ВИКОРИСТАННЯ РОБОТІВ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Аделіна Козьменко, Поліна Подлепіна
ПРИНЦИП БЕЗВІДХОДНОГО ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Юлія Колеснік
ІННОВАЦІЙНІ ФУДТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ PDF
Тетяна Колісниченко
ЕКОТРЕНДИ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ ЯК ЧИННИК СТАЛОСТІ РОЗВИТКУ PDF
Катерина Крутько, Поліна Подлепіна
ВПЛИВ ІННОВАЦІЙ НА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
Оксана Кулик, Роксолана Калитин
ОСОБЛИВОСТІ ГАСТРОНОМІЧНОГО СЕГМЕНТУ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ В МІСТІ ЛЬВОВІ PDF
Галина Кушнірук, Антон Магировський
ПРІОРИТЕТНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ PDF
Ірина Літвінова, Олена Літвінова
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ СТАЛОСТІ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Сергій Логвінков, Оксана Борисенко
ГОТЕЛЬНИЙ БІЗНЕС В УМОВАХ ВОЄНННОГО СТАНУ НА ПРИКЛАДІ МЕРЕЖІ «РЕЙКАРЦ ХОТЕЛ ГРУП» PDF
Ірина Магалецька
УПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК ЧИННИК ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОРПОРАТИВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ PDF
Людмила Мамченко, Карина Свідло
ФОРМУВАННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ІННОВАЦІЙНИХ ТРЕНДІВ У СФЕРІ HORECA PDF
Богдан Федів, Ольга Маслійчук
ІМІДЖ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА PDF
Ірина Мендела
УПРОВАДЖЕННЯ НОВОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ PDF
Ольга Михайлова
ВИЗНАЧАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ PDF
Остап Найда, Паска Марія
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У СУЧАСНИХ УМОВАХ PDF
Тетяна Нікітіна
ВИКОРИСТАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПОСУДУ ТА ЕЛЕМЕНТІВ ДЕКОРУ З ПЕРЕРОБЛЕНИХ СКЛЯНИХ ПЛЯШОК PDF
Анна Огієнко, Ольга Дулька
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ PDF
Галина Островська
ВПЛИВ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ 2022 Р. НА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ PDF
Ігор Пандяк
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ PDF
Оксана Паук
ОСОБЛИВОСТІ ФРАНЧАЙЗИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ PDF
Ірина Петлін, Юрій Мотузюк
ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Наталія Петришин
ОБҐРУНТУВАННЯ НЕОБХІДНОСТІ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ СПРАВІ PDF
Олена Пікуліна, Тетяна Кукліна
РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС ПІД ЧАС ВІЙНИ PDF
Богдана Полотай
ГОТЕЛЬНИЙ БІЗНЕС В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ PDF
Світлана Сисоєва
«ПОТРІБНА У ЛЬВОВІ КАВАРНЯ, У КОТРІЙ БУДУТЬ ГОВОРИТИ ВИКЛЮЧНО ПО-УКРАЇНСЬКИ»: ІВАН БОБЕРСЬКИЙ ПРО КАВУ, ГОСТИННІСТЬ ТА УКРАЇНЦІВ PDF
Андрій Сова
CURRENT TRENDS OF CREATING MENU IN RESTAURANT BUSINESS ESTABLISHMENTS PDF
Tetiana Tomalia, Yulia Halmiz
АНІМАЦІЙНІ ПРОГРАМИ В ІНДУСТРІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
В’ячеслав Чирка, Марія Паска
БІЗНЕС ТА ВОЛОНТЕРСТВО: РЕСТОРАННА ГАЛУЗЬ ПІД ЧАС ВІЙНИ PDF
Наталія Чорна

Інновації харчових та крафтових технологій для HoReCa

КІНОА – ЦІННА КРУПА В ХАРЧУВАННІ СПОРТСМЕНІВ PDF
Андріана Білодід, Станіслав Сабат, Орися Іжевська
ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ ВИДІВ БОРОШНА В ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Альона Булавіна, Людмила Мамченко
УДОСКОНАЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З ГІДРОБІОНТІВ НЕТРАДИЦІЙНОЮ СИРОВИНОЮ PDF
Світлана Майкова, Ольга Вівчарук
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАВОВИХ НАПОЇВ ІЗ ДОДАВАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ PDF
Володимир Польовик, Олег Кузьмін, Наталія Стукальська
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ СТРАВ ЗА РАХУНОК ВЕРБЛЮЖИНИ PDF
Анастасія Грицкевич, Людмила Мамченко
СТИЛЬ СТРАВ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ PDF
Ірина Гузенко, Ольга Радзімовська
ПЕРСПЕКТИВИ ХАРЧОВИХ ТА КРАФТОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ HоRеCа PDF
Інна Данилевич, Василь Пасічний
СИСТЕМА ФЕРМЕРСТВО – ГОСТИННІСТЬ ЯК ІННОВАЦІЙНА МОДЕЛЬ PDF
Андрій Івашура
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ВИРОБІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Оксана Кирпіченкова, Лілія Стахурська
НАУКОВІ ПІДХОДИ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ В БОРОШНЯНИХ ВИРОБАХ PDF
Дмитро Корнійчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець
ФОРТИФІКАЦІЯ МЛИНЦІВ ЗА ДОПОМОГОЮ КУРКУМИ ТА ШРОТУ КУНЖУТУ PDF
Ярина Косінова, Орися Іжевська
ПИТАННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ДОБАВОК ГІДРОБІОНТІВ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ PDF
Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб
НОВІ ПІДХОДИ У СТВОРЕННІ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ PDF
Лілія Крижак
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ПОЛІПШЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ВИРОБІВ ІЗ БІСКВІТНОГО ТІСТА PDF
Олександра Максимець, Оксана Домарецька
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ПІСОЧНОГО ТІСТА ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ PDF
Олександра Максимець, Юлія Покальчук
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНОЇ ЗАКУСКИ «МЕЗЕ З БАКЛАЖАНІВ» PDF
Аліна Пахар, Людмила Мамченко
СУЧАСНІ ІННОВАЦІЇ НУТРИЦІОЛОГІЇ PDF
Наталія Петришин, Мар’яна Назар
МОЛЕКУЛЯРНІ КОКТЕЙЛІ: ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Наталія Прилепа, Анастасія Вовк
ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ХЛІБНИХ ВИРОБІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Тетяна Сильчук, Анастасія Різник
ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПЕРШИХ СТРАВ PDF
Тамара Савчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець
ДІЄТИЧНИЙ ХЛІБ ЗА ІННОВАЦІЙНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ PDF
Алла Салавеліс, Сергій Павловський, Світлана Колесніченко
ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРИГОТУВАННЯ ФРУКТОВИХ САЛАТІВ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ДЕПРЕСИВНИХ СТАНІВ PDF
Тетяна Семко, Ольга Іваніщева
«КОТЛЕТА-ПО КИЇВСЬКИ» ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ГАСТРОТУРИЗМУ В УКРАЇНІ PDF
Ірина Силка, Володимир Польовик, Сніжана Приколота
КРАФТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ У СФЕРІ УКРАЇНСЬКОГО ТУРИЗМУ PDF
Дар’я Мороз, Оксана Топчій
ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВМІСТУ ВОЛОГИ У ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТАХ PDF
Євгенія Шубіна, Василь Пасічний

Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації

POLSKI BON TURYSTYCZNY JAKO NARZĘDZIE AKTYWIZACJI TWORZENIA OFERTY DLA RODZIN Z DZIEĆMI PDF
Mikolaj Jalinik, Nazar Kudla
ІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ НА МОРСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ PDF
Марина Балджи
ТУРИЗМ В УМОВАХ ВІЙНИ PDF
Олег Гаврилюк
ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНИЙ ФОНД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ: СТАН В УМОВАХ ВІЙСЬКОВИХ ДІЙ PDF
Валерія Гарбузова, Галина Заваріка
МАРКЕТИНГОВІ МЕХАНІЗМИ МОДЕРНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ НАДАННЯ САНАТОРНО-КУРОРТНИХ ПОСЛУГ PDF
Юлія Головчук, Андрій Голод
ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ У КОНТЕКСТІ ГАРАНТУВАННЯ БЕЗПЕКИ ТУРИЗМУ PDF
Андрій Голод, Марія Базюк
ТУРИСТИЧНА ІНФРАСТРУКТУРА ЯК ЧИННИК ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ PDF
Андрій Голод, Ольга Четирбук
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ В УКРАЇНІ: ПОТЕНЦІАЛ ДЛЯ РОЗВИТКУ PDF
Орислава Графська, Андрій Сиванич
ОСНОВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ PDF
Оксана Давидова, Світлана Сисоєва
ТУРИСТИЧНА ГАЛУЗЬ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ: ПРОБЛЕМИ ТА ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ PDF
Людмила Дробиш
ТУРИЗМ У РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ: РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ PDF
Ніна Карпенко, Михайло Логвин
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РЕКРЕАЦІЙНО-ТУРИСТИЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ PDF
Павло Кучер, Лідія Тимошенко, Василина Жеребецька
GASTRONOMIC TOURISM AS A LINK BETWEEN BRAZIL AND UKRAINE PDF
Melissa Salinas Ruiz
КЛАСТЕРИЗАЦІЯ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ РОЗВИТКУ КУРОРТУ СХІДНИЦЯ PDF
Соломія Мороз
ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ (НА ПРИКЛАДІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ) PDF
Оксана Никига
ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ СПА В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Ірина Оленич
РOЗВИТOК ПОДІЄВОГО ТУРИЗМУ ВІННИЧЧИНИ PDF
Наталя Онищук
ПЕРСПЕКТИВА ТА ПОТЕНЦІАЛ ВИННОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ PDF
Ірина Павлик, Олена Орленко
РОЗВИТОК MICE-ТУРИЗМУ НА ЗАСАДАХ СТАЛОСТІ PDF
Вікторія Редько
ГЕНЕЗИС КООПЕРАТИВІВ У ТУРИЗМІ PDF
Георгій Скляр
ОБ’ЄКТИ ВСЕСВІТНЬОЇ СПАДЩИНИ ЮНЕСКО ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ PDF
Анастасія Смаль, Марія Поколодна
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 НА ФУКНЦІОНУВАННЯ ТУРОПЕРАТОРСЬКОГО СЕКТОРУ PDF
Діана Фень, Поліна Подлепіна
КУЛЬТУРОТВОРЧА РЕФЛЕКСІЯ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ЛЬВІВЩИНИ PDF
Михайло Шевелюк, Юлія Трач

Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності

ДІЯ ЗАКОНІВ МЕНЕДЖМЕНТУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ PDF
Наталія Павленчик, Анатолій Павленчик
RYNEK NIERUCHOMOŚCI NA WYNAJEM W POLSCE POD WPŁYWEM ROSYJSKIEJ AGRESJI ZBROJNEJ PRZECIWKO UKRAINIE PDF
Oleksandr Melnychenko
АНАЛІЗ УПРОВАДЖЕННЯ СТАРТАПІВ ПІД ЧАС ВІЙНИ ТА ЇХ ВПЛИВ НА РОЗВИТОК ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Орислава Графська
ANALYSIS OF THE HOSPITALITY INDUSTRY IN WESTERN UKRAINE DURING THE WAR PDF
Oryslava Hrafska, Roman Bodnar
АНАЛІЗ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПІДХОДІВ НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА «CITY INN SMART HOTEL» PDF
Орислава Графська, Ігор Кіндрат
ІННОВАЦІЇ ЯК ЗАПОРУКА РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Орислава Графська, Ярина Косінова
МОДЕРНІ ТРЕНДИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Орислава Графська, Юрій Кузьмич
АНАЛІЗ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ ПРИКОРДОННИХ ОБЛАСТЕЙ У ПЕРІОД ВІЙНИ PDF
Орислава Графська, Олег Цільник
ФОРМУВАННЯ ЕТИЧНИХ ЦІННОСТЕЙ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ PDF
Уляна Гузар
ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ СИСТЕМИ ТАЙММЕНЕДЖМЕНТУ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ PDF
Уляна Гузар, Мар’яна Гущіна
ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ ЯК ЗАПОРУКА УСПІШНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Іван Коркуна, Андрій Запісоцький
АДМІНІСТРАТИВНІ МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ В АДМІНІСТРАТИВНОМУ МЕНЕДЖМЕНТІ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ PDF
Іван Коркуна, Степан Мацюк, Оксана Миколів, Надія Жигало
АНАЛІЗ КУЛЬТУРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Марія Кочерга, Тетяна Сильчук
ТРЕНДИ РОЗВИТКУ КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКИХ ТА ДРАЙВЕРИ ЗРОСТАННЯ БІЗНЕСУ PDF
Марія Літвінова
АКТУАЛЬНІСТЬ КОРПОРАТИВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ В ГАЛУЗІ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ВІЙНИ PDF
Павленчик Наталія, Лешко Христина
МОТИВАЦІЯ ЯК ДІЄВИЙ ІНСТРУМЕНТ УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ PDF
Ірина Петлін, Сергій Юзвяк
ДИВЕРСИФІКАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ PDF
Христина Подвірна
ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ФОРМАТУ «FAST FOOD» PDF
Валентина Постова
ФОРМУВАННЯ УПРАВЛІНСЬКОГО МЕХАНІЗМУ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
Марина Рябенька, Алла Лук’янець
АРОМАТНИЙ ОГЛЯД РИНКУ КАВИ В УКРАЇНІ PDF
Наталія Фітель, Орися Іжевська
КОНЦЕПЦІЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Аліна Яковенко

Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців для сфери гостинності, освітні та професійні стандарти

PEDAGOGICZNA ROLA ASYSTENTA DYDAKTYCZNEGO STUDENTÓW Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ W UCZELNI WYŻSZEJ PDF
Justyna Cherchowska
AKTUALNA SYTUACJA NA RYNKU SZKOLNICTWA WYŻSZEGO W POLSCE PDF
Mariia Lutsyk
ФОРМУВАННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ТА ПРАКТИЧНИХ ЗАСАД ОЦІНЮВАННЯ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ PDF
Іван Гілецький, Марія Паска
ВИКОРИСТАННЯ ДИДЖИТАЛ-ІНСТРУМЕНТІВ ПІД ЧАС ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ PDF
Анна Гуренко
ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ КАРАНТИНУ Й ВОЄННОГО СТАНУ PDF
Ігор Заневський, Людмила Заневська
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИКЛАДАННЯ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАГІСТРІВ З ТУРИЗМУ PDF
Юрій Карпенко, Віталій Животенко
ВПЛИВ ЕМОЦІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА КОМУНІКАТИВНІ ЗДІБНОСТІ ОСОБИСТОСТІ PDF
Світлана Криштанович
ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІН, ПОВ`ЯЗАНИХ З ІНФОРМАЦІЙНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ ТА ПРОГРАМНИМИ ПРОДУКТАМИ ЗА ДИСТАНЦІЙНОЮ І ЗМІШАНОЮ ФОРМАМИ НАВЧАННЯ PDF
Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня
ФОРМУВАННЯ ГНУЧКИХ НАВИЧОК У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ МОВИ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ STEAM-ТЕХНОЛОГІЙ PDF
Дар’я Шапран
ОСВІТНІ ІННОВАЦІЙНІ ХАБИ ЯК ОРГАНІЗАЦІЙНА ПЛАТФОРМА ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗНАНЬ PDF
Роман Шерстюк
СУЧАСНИЙ СТУДЕНТ: ЦІННОСТІ ТА ЖИТТЄВІ ОРІЄНТАЦІЇ PDF
Оксана Шиян
HOSPITALITY ENGLISH: THE TV AND MOVIES RESOURCES FOR LEARNING PDF
Yuliia Kalymon, Mariia Vorobel
HOSPITALITY ENGLISH: THE PECULIARITIES OF LEARNING THROUGH MOVIES PDF
Nadiia Yurko, Olha Romanchuk, Uliana Protsenko