2021

Зміст

Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу

ДОСЛІДЖЕННЯ ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ В МІСТІ ТРУСКАВЦІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ PDF
Асьят Абрамова
АГЛЮТЕНОВА ДІЄТОТЕРАПІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Марія Бахмацька, Ірина Медвідь, Олена Шидловська
ВПЛИВ ЕТНІЧНОЇ КУХНІ НА ОСОБЛИВОСТІ ГАСТРОТУРИЗМУ PDF
Олег Боратинський, Марія Паска
НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ: ОРГАНІЗАЦІЯ ТА НАПРЯМИ ЇХ УДОСКОНАЛЕННЯ PDF
Мілена Вольперт, Олена Жихор
МЕТОДИ ГОТЕЛІВ ЩОДО ГАРАНТУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ PDF
Данило Бондаренко
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА, ЯКІ БАЗУЮТЬСЯ НА ПРИНЦИПАХ НАССР PDF
Іван Гілецький, Марія Паска
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
Оксана Давидова
ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНИХ КУЛІНАРНИХ ТРЕНДІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА КИЄВА PDF
Дарина Діденко, Артем Ущаповський
ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ СOVID-19 PDF
Ольга Дулька, Софія Бенедичук
АНАЛІЗ РИНКУ ВИНА РІЗНИХ РЕГІОНІВ СВІТУ У РЕСТОРАНІ-КРАМНИЦІ «ВИНО & М'ЯСО» У КОНТЕКСТІ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ PDF
Роксолана Калитин, Ольга Радзімовська, Марія Паска
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Тетяна Карман
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ COVID‑19 НА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ PDF
Марта Карпова, Марія Паска
ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ ВЕНДИНГОВИХ КАФЕ-РЕСТОРАНІВ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19 PDF
Тетяна Колісниченко, Іван Левицький
НОВІТНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННИХ ТРЕНДІВ ПІД ВПЛИВОМ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 PDF
Тетяна Колісниченко
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ PDF
Тетяна Колісниченко, Євгенія Фесак
ІННОВАЦІЙНА ПОСЛУГА ЯК ТЕНДЕНЦІЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ PDF
Діана Курмач, Лариса Шаран
ГЛЕМПІНГ – НОВІТНЯ КОНЦЕПЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Галина Кушнірук, Цвітана Кісіль
ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ У СИСТЕМІ HoReCa PDF
Людмила Кюрчева, Анастасія Ганчева
АКТУАЛЬНІСТЬ УПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ У ЗАКЛАДАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ PDF
Алла Левчук, Уляна Гузар
ІСТОРІЯ ФОРМУВАННЯ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ЇЇ СУЧАСНИЙ СТАН В УКРАЇНІ PDF
Христина Лешко, Олена Валігун
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 PDF
Тетяна Манич
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ БУКОВИНИ PDF
Тетяна Марусяк, Тетяна Незвещук-Когут
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Денис Миронов, Світлана Рибакова
ЕТИКА Й ЕСТЕТИКА ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ КОМФОРТУ ЗАКЛАДУ ГОСТИННОСТІ PDF
Тетяна Незвещук-Когут
УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ PDF
Назар Ніколаєнко, Олена Жихор
УПРОВАДЖЕННЯ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Наталія Петришин
ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО ХАРЧОВОГО СЕРЕДОВИЩА ЧЕРЕЗ ВПЛИВ ПІДПРИЄМСТВ HoReCa PDF
Валентина Жукова
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ТУРИЗМУ PDF
Ольга Радзімовська, Марія Паска
РОЗВИТОК СЕГМЕНТУ BBQ-РЕСТОРАНІВ В УКРАЇНІ PDF
Михайло Рутинський
СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА КУХНЯ: НЕ МІФ І НЕ ВИГАДКА PDF
Людмила Шастало
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ PDF
Поліна Шмадченко, Олена Жихор

Інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства

THE USE OF AMARANTH IN THE FORMULATION OF FISHMEAL CULINARY PRODUCTS FOR FUNCTIONAL PURPOSES PDF
I. V. Ditrikh, A. V. Kopovska
PROSPECTS OF USING NON-TRADITIONAL VEGETABLE RAW MATERIALS FOR THE DEVELOPMENT OF POLYCOMPONENT FISH PRODUCTS PDF
I. V. Ditrikh, D.V Timoshin
BASIC PRINCIPLES OF RATIONAL BALANCED DIET FOR ATHLETES PDF
Alla Levchuk, Mariia Paska
СУЧАСНІ ТРЕНДИ В АЛЬТЕРНАТИВНИХ ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ PDF
Лариса Баль-Прилипко, Світлана Тарасенко, Богдана Леонова, Юрій Кушнір
ПЕРСПЕКТИВИ РИНКУ ПРОДУКТІВ, АЛЬТЕРНАТИВНИХ МОЛОЧНИМ PDF
Лариса Баль-Прилипко, Олександр Панасюк, Єва Толок
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА РОЗРОБЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ВОДИ ЗБАЛАНСОВАНОГО СКЛАДУ PDF
Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска, Анастасія Бутенко
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У СКЛАДІ М’ЯСНИХ ТЕФТЕЛЕЙ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Ірина Бандура, Аліна Кулик
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ЕКОПАКОВАННЯ PDF
Ольга Романовська, Інна Бирзу
ОСНОВНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
Ірина Гужва, Олена Жихор
ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ PDF
Оксана Давидова
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ КОМПОЗИТНОЇ БОРОШНЯНОЇ СУМІШІ PDF
Інна Данилюк, Любов Струтинська
ФУНКЦІОНАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ КАВИ PDF
Орися Іжевська
СУЧАСНІ КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ PDF
Анастасія Куцмида, Марія Паска
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ШРОТІВ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА І КУНЖУТУ PDF
Михайло Кравченко, Віталій Михайлик
РОЗВИТОК РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ PDF
Ольга Романовська, Олександра Михальська
ОЗДОРОВЧІ СОКОВМІСНІ НАПОЇ НА ОСНОВІ НАСІННЯ ЧІА ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА, ТУРИЗМУ ТА ІНДУСТРІЇ СПОРТУ PDF
Аліна Моргуненко, Орися Іжевська, Наталія Фітель
МОДЕРНІЗАЦІЯ ДИТЯЧОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Марія Паска, Марта Карпова
ФЕРМЕНТОВАНІ ПРОДУКТИ – СУЧАСНИЙ ТРЕНД ДО РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Наталія Петришин, Ірина Ланиця
ВПЛИВ СУХОЇ ПШЕНИЧНОЇ КЛЕЙКОВИНИ НА ПОКАЗНИКИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ І ЯКІСТЬ БУЛОК ЗІ ШРОТОМ НАСІННЯ КУНЖУТУ PDF
Софія Повшик, Орися Іжевська, Олександра Петрюк
АКТУАЛЬНІСТЬ УДОСКОНАЛЕННЯ МОЛОКОВМІСНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ PDF
Ольга Сніжко, Вероніка Пахомова
ТЕХНОЛОГІЯ ОВОЧЕВИХ СТРАВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ТА ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ PDF
Інна Данилюк, Любов Струтинська, Ольга Адамович
ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ПАКУВАННЯ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ PDF
Ольга Романовська, Леся Філікович
КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ФРАНЦІЇ PDF
Марія Філь
ВИКОРИСТАННЯ СОУСІВ ДЛЯ М’ЯСНИХ СТРАВ PDF
Тетяна Хорунжа, Василь Пасічний
ТИТРИМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ ВЗАЄМОДІЇ БІОПОЛІМЕРІВ БОРОШНЯНОЇ СИРОВИНИ ЗІ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧАМИ БІЛКОВОЇ ТА ПОЛІСАХАРИДНОЇ ПРИРОДИ PDF
Ольга Шаніна, Наталія Боровікова

Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації

РЕЛІГІЙНИЙ ТУРИЗМ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТА ПАНДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ PDF
Ольга Борисова, Світлана Сисоєва
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ПОДОЛАННЯ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 PDF
Андрій Голод, Марія Базюк
СОЦІАЛЬНА БЕЗПЕКА ТУРИЗМУ ЯК ПРЕДМЕТ ТУРИЗМОЗНАВЧИХ ДОСЛІДЖЕНЬ PDF
Андрій Голод, Степан Мацюк
ПАЛОМНИЦЬКИЙ ТУРИЗМ – ОСНОВА ФОРМУВАННЯ ХРИСТИЯНСЬКОЇ МОРАЛІ ВІРУЮЧИХ PDF
Володимир Грех
РОЗВИТОК ТУРИЗМУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 PDF
Оксана Давидова, Світлана Сисоєва
СІВЕРСЬКИЙ ДОНЕЦЬ ЯК КАТАЛІЗАТОР РОЗВИТКУ ВОДНОГО ТУРИЗМУ НА ХАРКІВЩИНІ PDF
Володимир Дуб, Дмитро Горєлков, Анастасія Борис, Анжела Cлюсар
ЛІКУВАЛЬНО- ОЗДОРОВЧИЙ ТУРИЗМ В УКРАЇНІ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ГЛОБАЛЬНИХ СОЦІАЛЬНО- ЕКОНОМІЧНИХ ПОТРЯСІНЬ PDF
Ніна Карпенко, Юлія Козоріз
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СПОРТИВНОГО ГАСТРОТУРИЗМУ НА ЛЬВІВЩИНІ PDF
Богдан Кіндзер, Станіслав Сабат
УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ В ТУРИСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ, ЇХНЯ СУТЬ ТА ЗНАЧЕННЯ PDF
Оксана Кулик
РОЛЬ ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ В РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ РЕГІОНУ PDF
Андрій Кухтій, Павло Лоцман, Лідія Тимошенко
АНІМАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК СКЛАДНИК РЕКРЕАЦІЇ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ PDF
Павло Кучер, Павло Лоцман, Лідія Тимошенко
ЙОГА-ТУРИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНА НІША ВЕЛНЕС-ТУРИЗМУ PDF
Галина Кушнірук, Валерія Пилипенко
РОЛЬ ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ В РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ РЕГІОНУ PDF
Андрій Кухтій, Павло Лоцман, Лідія Тимошенко
ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ ЕКСТРЕМАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ PDF
Галина Кушнірук, Олександр Чичул
АНІМАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК СКЛАДНИК РЕКРЕАЦІЇ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ PDF
Павло Кучер, Павло Лоцман, Лідія Тимошенко
ШЛЯХИ МОДЕРНІЗАЦІЇ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО КОМПЛЕКСУ КУРОРТУ «СХІДНИЦЯ» PDF
Мороз Соломія
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ PDF
Оксана Никига
АВТОМАТИЗОВАНІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ PDF
Ірина Оленич
ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ BIG DATA В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ PDF
Галина Островська
ТЕМАТИЧНІ ПАРКИ ДОЗВІЛЛЯ ТА РОЗВАГ В УКРАЇНІ PDF
Оксана Стецюк
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ PDF
Юлія Феленчак, Тетяна Тупичак
ГЕОІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ЯК КОМПОНЕНТ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ РЕГІОНУ PDF
Володимир Худоба
ТУРИСТИЧНИЙ КЛАСТЕР ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ PDF
Діана Цесьців, Володимир Худоба
ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ПРИКОРДОННОЇ ЗОНИ PDF
Ольга Четирбук, Андрій Голод
ЗАСАДНИЧІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СФЕРИ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ PDF
Павло Штойко

Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності

«SECONDMENT» ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ МЕТОД РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
Уляна Гузар, Оксана Вільчинська
ЕМОЦІЙНА ДОВІРА СПОЖИВАЧА ЯК ОДИН ІЗ ЧИННИКІВ УСПІХУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
Уляна Гузар
АНАЛІЗ ВПЛИВУ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 НА ЗАЙНЯТІСТЬ НАСЕЛЕННЯ PDF
Ольга Завидівська, Наталія Завидівська, Іван Гуль
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО ТА ІНСТИТУТ ТУРИЗМУ: ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВЗАЄМОДІЇ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ PDF
Юрій Карпенко, Лариса Степанова
ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПІДВИЩЕННЯ ЛОЯЛЬНОСТІ СПОЖИВАЧІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Іван Коркуна, Степан Мацюк, Софія Сенів
РОЗВИТОК СЕКТОРУ ГОСТИННОСТІ В МАЛИХ КУРОРТНИХ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЯХ УКРАЇНИ PDF
Ніна Куреда, Олексій Каіль, Марія Кізима
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ІМІДЖУ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Христина Лешко, Юлія Андрушко
АНАЛІЗ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ІЗ КОРПОРАТИВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НА ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ PDF
Христина Лешко
МЕНЕДЖМЕНТ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
Анатолій Павленчик, Владислава Беспала
ІННОВАЦІЙНА МОДЕЛЬ ПІДПРИЄМНИЦТВА У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ PDF
Наталія Павленчик, Мар’яна Свирида
ПОСЛІДОВНІСТЬ ОЦІНЮВАННЯ АДАПТИВНОЇ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ PDF
Ірина Петлін
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
Владислава Руденко, Уляна Гузар
МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ У ЗАКЛАДАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Максим Тихоновський, Уляна Гузар

Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців для сфери гостинності, освітні та професійні стандарти

DIVERSITY AND INCLUSION PDF
Halyna Paska
ПРОБЛЕМИ УКРАЇНСЬКОЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ У КОНТЕКСТІ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ PDF
Яна Гуль, Світлана Криштанович
ЕЛЕМЕНТИ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОГРАМУВАННЯ В ОСВІТНІХ КОМПОНЕНТАХ БАКАЛАВРАТУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Ігор Заневський, Людмила Заневська
КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ЯК ЕТАП УПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ ЗМІН PDF
Ігор Кіндрат, Світлана Криштанович
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТА ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ РОБОТИ КОМІТЕТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ДІЛОВОЇ ПАЛАТИ УКРАЇНИ PDF
Лідія Лукович
УНІКАЛЬНІСТЬ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» PDF
Марія Паска, Уляна Гузар
ІВАН БОБЕРСЬКИЙ – УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІЄТВОРЕЦЬ PDF
Андрій Сова
ПРОФЕСІЙНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ У КОНТЕКСТІ МІЖНАРОДНОЇ СПІВПРАЦІ З PANORAMA MORSKA PDF
Володимир Холявка, Марія Паска, Лешек Гаратик
ВІДОБРАЖЕННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО КОНТЕКСТУ В ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІЙ ПРОГРАМІ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242 «ТУРИЗМ» PDF
Галина Щука