ВИКОРИСТАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПОСУДУ ТА ЕЛЕМЕНТІВ ДЕКОРУ З ПЕРЕРОБЛЕНИХ СКЛЯНИХ ПЛЯШОК

Анна Огієнко, Ольга Дулька

Анотація


Вступ. Ресторанний бізнес є однією з найкреативніших сфер підприємництва, оскільки кожен власник самостійно або за допомогою відповідних фахівців створює те, що є унікальним. Можуть використовувати схожі стилі в інтер’єрі, барні карти, уніформу і особливо посуд, але вони не повинні бути ідентичними. Останніми роками спостерігається тенденція заміни класичного, стандартного вигляду посуду на більш оригінальний: нерівної форми, з візерунками, рельєфами. Одним із прикладів такої новинки є посуд з перероблених скляних пляшок.
Метою роботи є дослідження можливості використання переробленої вторинної сировини в закладах ресторанного господарства.


Повний текст:

PDF

Посилання


ReRe: Sklo [Electronic resource] – URL: https://instagram.com/reresklo_ workshop?igshid=YmMyMTA2M2Y=.

Тарілки з пляшок і декор [Електронний ресурс] – URL: https://instagram.com/laybottleua?igshid=YmMyMTA2M2Y=.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.