ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПІСЛЯВОЄННИЙ ПЕРІОД

Орислава Графська, Ігор Кіндрат

Анотація


Готельно- ресторанний бізнес, як і будь-який інший бізнес, став учасником страшних подій початку повномаштабної війни в Україні. Війна несе у собі розруху, крах, страждання та сльози. Нещодавно Україна тільки частково оговталася від пандемії Covid-19, як одразу ж почалася війна. Перші виклики, з якими зіткнулися підприємці, зокрема готельно- ресторанного бізнесу, – це як працювати далі і чи працювати взагалі. Частина тимчасово окупованих українських територій стала непридатною для подальшої роботи, оскільки приміщення та значна частина обладнання були зруйновані ракетними ударами, викрадені, неможливо було постачати сировину через часткове чи повне припинення логістичних зв’язків та відсутність професійних кадрів для роботи. Саме тому розпочався процес масової релокації з тимчасово окупованих на підконтрольні території.

Повний текст:

PDF

Посилання


Закон України. – URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2471-IX

Проект державного бюджету. – URL: https://www.kmu.gov.ua/news/ proekt- derzhavnoho-biudzhetu-u krainy-na-2023-rik-priorytety-s otsialnoisfery

Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі : колект. моногр. – Видання 7-е / за наук. ред. проф. Матвійчук Л. Ю., проф. Барського Ю. М., доц. Лепкого М. І. – Луцьк : ВІП Луцького НТУ, 2021. – 448 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.