ПЕРСПЕКТИВИ ХАРЧОВИХ ТА КРАФТОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ HоRеCа
Анотація
HoReCa – абривіатура від слів Ho (Hotel), Re (Restaurant), Ca (Cate- ring/Cafe/ Casino). Це поняття активно використовують ресторатори, готель’єри, які пов’язані із сферою гостинності. В Україні цей термін з’явився відносно недавно, наприкінці 90х років, з появою таких закладів, як ресторани, кав’ярні, нічні клуби, тощо. Більш широко термін HoReCa поширений в Європі та США.
HoReCa містить 3 основні складники: оптимізація бізнес-м ережі, збільшення клієнтської бази, впізнаваність закладу, брендинг; якісне обслуговування клієнтів і постійна робота над підвищенням кваліфікації; робота з дотриманням нормативних вимог, за якими працюють заклади.
HoReCa містить 3 основні складники: оптимізація бізнес-м ережі, збільшення клієнтської бази, впізнаваність закладу, брендинг; якісне обслуговування клієнтів і постійна робота над підвищенням кваліфікації; робота з дотриманням нормативних вимог, за якими працюють заклади.
Повний текст:
PDFПосилання
Смирнов І. Г. Маркетинг сталого туризму : навч. посіб. / Смирнов І. Г., Любіцева О. О. – Київ : Ліра- К, 2019. – 256 с.
Jones Р., Daphne Comfort Sustainable Development Goalsandthe-World’sLeading Hotel Groups / Jones Р. // Athens Journal ofTourism. – 2019. – Vol. 6, іs. 1. – Р. 1–14.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.