ІННОВАЦІЙНІ ФУДТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

Тетяна Колісниченко

Анотація


Суворі виклики сьогодення в ресторанному бізнесі пояснюється необхідністю швидко реагувати, підлаштовуватися під мінливу споживчу поведінку та постійно вдосконалювати ресторанний сервіс. На сьогодні ресторанний бізнес є однією з галузей сфери послуг з невисокою часткою застосування сучасних інноваційних технологій. Саме тому є потреба підприємствам ресторанного бізнесу впроваджувати інноваційні технології, використовуючи інтерактивні меню, замовляючи на стільниці столу та мобільні програми для замовлення або створення кастомізованого під гостя продукту.
Провідні «гравці» ресторанного бізнесу давно зрозуміли, що досягти переваги в конкурентній боротьбі, важко без впровадження сучасних інформаційних технологій. На сьогодні, інноваційний потенціал ресторанного бізнесу дуже високий, успішно працюють лише ті підприємства, які вносять зміни в організацію своєї діяльності, удосконалюють продукцію, її якість і харчову цінність, рівень обслуговування, ведуть боротьбу за залучення нових і утримання постійних споживачів, шукають найбільш перспективні сегменти і намагаються задовольнити потреби споживачів, які постійно зростають.


Повний текст:

PDF

Посилання


Поворознюк І. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі / Поворознюк І. // Економіка та суспільство, (30). – URL: https://doi. org/10.32782/2524–0072/2021–30–17

ТОП-13 трендов в ресторанном бизнесе в 2021 году. –URL: https:// joinposter.com/post/restaurant- trends (дата звернення: 26.09.2022).

Сокирник І. В. Формування та реалізація стратегій підприємств ресторанного господарства в умовах цифрової трансформації економіки. Вісник Хмельницького національного університету. – 2019. – № 3. – С. 165–171.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.