ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ХЛІБНИХ ВИРОБІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Анотація
Одним із ключових та актуальних напрямків реалізації нововведень в умовах готельно-р есторанного господарства є застосування сучасних способів підвищення якості хлібних виробів, а саме використання функціональних інгредієнтів, що дають змогу регулювати структурно- механічні властивості тіста та, відповідно, якість готового хліба.
Мета. У зв’язку з цим, розширення асортименту, підвищення якості, харчової цінності хлібних виробів можуть стати ефективним способом профілактики здоров’я споживачів [1] та забезпечити розвиток інноваційного потенціалу ресторанного бізнесу.
Повний текст:
PDFПосилання
Increasing the health benefits of bread: Assessment of the physical and sensory qualities of bread formulated using a renin inhibitory Palmaria palmata protein hydrolysate / Fitzgerald C., Gallagher E., Doran L., Auty M. et al. // Food Science and Technology. – 2014. – Vol. 56, № 2. – P. 398–405
Соловйова К. О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів функціонального призначення – одна з основних проблем для фахівців галузі / Соловйова К. О. // Звістки Міжнародної академії аграрної освіти. – 2015. – № 23. – С. 140–144.
Грищенко А. М. Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба / Грищенко А. М., Михонік Л. А., Дробот В. І. // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. – Київ, 2010. – С. 17–18.
Продукт переробки вівса як альтернативна сировина в технології аглютенових хлібобулочних виробів / Різник А. О., Доценко В. Ф., Цирульнікова В. В., Тищенко О. М. // Вісник Львівського торговельно- економічного університету. Серія: Технічні науки. – 2021. – № 25. – С. 89–98.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.