ОСОБЛИВОСТІ ГАСТРОНОМІЧНОГО СЕГМЕНТУ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ В МІСТІ ЛЬВОВІ

Галина Кушнірук, Антон Магировський

Анотація


Заклади ресторанного господарства міста Львова репрезентують спектр кухонь світу – від європейських до південноазіатських. Вони перебувають у постійній конкурентній боротьбі за сегменти ринку, пошук потенційних клієнтів і утримання постійних споживачів продукції та послуг. Важливим є володіння інформацією про тенденції розвитку ресторанного бізнесу у Львові, сегментацію ринку, мережу закладів, концепцію закладів, асортимент продукції тощо [2]. Вагому нішу займають заклади італійської кухні, які залишаються популярними як серед туристів, так і серед місцевого населення м. Львова.

Повний текст:

PDF

Посилання


Заклади Італійської кухні у Львові. – URL: https://tomato.ua/ua/lviv/ cuisine/italian

Організація готельно- ресторанної справи : навч. посібник / В. Я. Брич, Г. В. Кушнірук, М. Й. Рутинський, Н. Я. Сусол та ін. / за заг. ред. проф. В. Я. Брича. – Київ : Ліра- К, 2020. – 484 с.

Rutynskyi M. Restaurant industry in the tourist city of Eastern Europe: Post- COVID-19 perspectives – The case of Lviv, Ukraine / Rutynskyi M., Kushniruk H. // Borges A. et al. (еds). Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry: Post- COVID-19 Perspectives. – Hershey, USA: IGI Global, 2022. DOI: 10.4018/978–1–7998–9148–2


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.