ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ (НА ПРИКЛАДІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ)

Оксана Никига

Анотація


Вступ. Одним із напрямів туристичної діяльності, який забезпечує стійкий попит та значні конкурентні переваги, є гастрономічний туризм. Туристи замовляють гастрономічні тури для ознайомлення з кухнею і культурою певної країни, сегмент споживачів цього виду туризму – люди будь-якого віку та соціального стану, адже харчування є природною і базовою потребою. Гастротуризм ґрунтується на розширенні знань про національну кухню і традиції певного регіону. Елементи гастрономічного туризму різною мірою властиві багатьом видам туризму.
Мета – вивчити сучасні проблеми розвитку гастрономічного туризму у Львівській області.


Повний текст:

PDF

Посилання


Глушко В. О. Гастрономічний туризм як окремий вид у туризмі: поняття, сутність, класифікація / Глушко В. О. // Торгівля і ринок України. – 2016. – № 39–40. – С. 166–175.

Голод А. П. Структура факторів розвитку гастрономічного туризму / Голод А. П., Никига О. В. // Інфраструктура ринку. – 2020. – Вип. 49. – 2020. С. 174–178.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.