УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

Владлен Жуков

Анотація


Тенденції розвитку готельно- ресторанного бізнесу в Україні характеризуються не лише високими темпами зростання, а й якісними перетвореннями, але в умовах політичної та економічної нестабільності вплив ризику значно збільшується, що підтверджено даними про збитковість підприємств готельно- ресторанного бізнесу.
Водночас у сучасній економічній науці недостатньо вивчені теоретичні та методичні питання, пов’язані з дослідженням аспектів управління ризиками на підприємствах готельно- ресторанного бізнесу, виявлення особливостей цього виду ризиків, характерних саме для підприємств готельного типу.


Повний текст:

PDF

Посилання


Клименюк М. М. Управління ризиками в економіці : навч. посіб. / Клименюк М. М., Брижань І. А. – Київ : Просвіт, 2000. – 256 с.

Шегда А. В. Ризики в підприємництві: оцінювання та управління : навч. посіб. / Шегда А. В., Голованенко М. В. – Київ : Знання, 2008. – 271 с.

Давидова О. Ю. Аналіз та оцінювання ризиків інноваційного управління розвитком підприємств готельно-р есторанного господарства / Давидова О. Ю. // Проблеми системного підходу в економіці : зб. наук. пр. НАУ. – Київ, 2019. – Вип. 2 (70). – С. 93–98


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.