БІЗНЕС ТА ВОЛОНТЕРСТВО: РЕСТОРАННА ГАЛУЗЬ ПІД ЧАС ВІЙНИ
Анотація
Із початком росією 24 лютого 2022 р. повномасштабного вторгнення на територію нашої держави волонтерська діяльність в Україні зазнала найбільшого за понад тридцятирічний період незалежного державотворення піднесення, об’єднавши навколо спільної мети – перемоги – мільйони людей.
Неабияку роль у боротьбі України з російською агресією відіграли та досі продовжують відігравати заклади ресторанного господарства. У перші дні війни, припинивши обслуговувати «відвідувачів із мирного життя», більша частина з них відчинили свої двері для військових, тероборони, поліції, лікарів, а також нужденних цивільних осіб, здебільшого біженців. Високомаржинальний бізнес, таким чином, перетворився на соціальний.
Повний текст:
PDFПосилання
Як під час війни готувати 15 тисяч порцій на день: історії бізнесу та волонтерства київських рестораторів. – URL: https://delo.ua/uk/business/ yak-pid-cas-viini-g otuvati-15-tis-porcii-na-den-istoriyi- biznesu-tavolonterstva- kiyivskix-restoratoriv-395055/ (дата звернення: 25.09.2022).
Кухонні війська в дії: як ресторанний бізнес підтримує українців під час війни. – URL: https://insider.ua/ua/kuhonni- viyska-u-dii-yak-restoranniy- biznes-pidtrimue-u krainciv-pid-chas-viyni/ (дата звернення: 25.09.2022).
Кравченко В. Апетит до життя: як війна змінює ресторанну індустрію. І де знайти межу між волонтерством і бізнесом. – URL: https://mind.ua/ publications/20243413-apetit-do-zhittya-yak-vijna- zminyue-restorannu- industriyu (дата звернення: 25.09.2022).
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.