УДОСКОНАЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З ГІДРОБІОНТІВ НЕТРАДИЦІЙНОЮ СИРОВИНОЮ

Світлана Майкова, Ольга Вівчарук

Анотація


Актуальніcть теми доcлідження. У сучасних умовах харчування
українців збалансована за своїм складом продукція харчування набуває стратегічного значення. У закладах ресторанного господарства асортимент страв з риби є дуже обмеженим. Хоча за збалансованістю за амінокислотним складом страви з гідробіонтів складом належать до найкращих для використання в повсякденному раціоні та дієтичному і дитячому харчуванні, у зв’язку із необхідністю довготривалої обробки вимагають певних зусиль. Отже, розширення асортименту напівфабрикатів з гідробіонтів та отримання продукції з підвищеною енергетичною та біологічною цінністю і поліпшеними споживчими перевагами є вирішенням цієї проблеми.


Повний текст:

PDF

Посилання


Головко М. П. Біологічна цінність прісноводної риби кременчуцького водосховища. – URL: https://www.researchgate.net/publication/320238574_ BIOLOGICNA_CINNIST_PRISNOVODNOI_RIBI_KREMENCUCKOGO_ VODOSHOVISA.

Подорожник. – URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/Подорожник_(рослина)

Holovko M. P. Biolohichna tsinnist prisnovodnoi ryby kremenchutskoho vodoskhovyshcha. – URL: https://www.researchgate.net/publication/320238574_BIOLOGICNA_CINNIST_PRISNOVODNOI_RIBI_KREMENCUCKOGO_VODOSHOVISA.

Podorozhnyk. – URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/Podorozhnyk_(roslyna)/


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.