УДОСКОНАЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З ГІДРОБІОНТІВ НЕТРАДИЦІЙНОЮ СИРОВИНОЮ
Анотація
Актуальніcть теми доcлідження. У сучасних умовах харчування
українців збалансована за своїм складом продукція харчування набуває стратегічного значення. У закладах ресторанного господарства асортимент страв з риби є дуже обмеженим. Хоча за збалансованістю за амінокислотним складом страви з гідробіонтів складом належать до найкращих для використання в повсякденному раціоні та дієтичному і дитячому харчуванні, у зв’язку із необхідністю довготривалої обробки вимагають певних зусиль. Отже, розширення асортименту напівфабрикатів з гідробіонтів та отримання продукції з підвищеною енергетичною та біологічною цінністю і поліпшеними споживчими перевагами є вирішенням цієї проблеми.
українців збалансована за своїм складом продукція харчування набуває стратегічного значення. У закладах ресторанного господарства асортимент страв з риби є дуже обмеженим. Хоча за збалансованістю за амінокислотним складом страви з гідробіонтів складом належать до найкращих для використання в повсякденному раціоні та дієтичному і дитячому харчуванні, у зв’язку із необхідністю довготривалої обробки вимагають певних зусиль. Отже, розширення асортименту напівфабрикатів з гідробіонтів та отримання продукції з підвищеною енергетичною та біологічною цінністю і поліпшеними споживчими перевагами є вирішенням цієї проблеми.
Повний текст:
PDFПосилання
Головко М. П. Біологічна цінність прісноводної риби кременчуцького водосховища. – URL: https://www.researchgate.net/publication/320238574_ BIOLOGICNA_CINNIST_PRISNOVODNOI_RIBI_KREMENCUCKOGO_ VODOSHOVISA.
Подорожник. – URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/Подорожник_(рослина)
Holovko M. P. Biolohichna tsinnist prisnovodnoi ryby kremenchutskoho vodoskhovyshcha. – URL: https://www.researchgate.net/publication/320238574_BIOLOGICNA_CINNIST_PRISNOVODNOI_RIBI_KREMENCUCKOGO_VODOSHOVISA.
Podorozhnyk. – URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/Podorozhnyk_(roslyna)/
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.