ВПЛИВ ІННОВАЦІЙ НА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Оксана Кулик, Роксолана Калитин

Анотація


Інновації є головною рисою сучасної економіки. У цей динамічний період тріумфу технологічного прогресу інновації в готельному бізнесі відіграють важливу роль у жорсткій конкуренції, яку ведуть готелі майже за кожного клієнта. Використання новітніх технологій у готельному бізнесі дає змогу власникам готелів підвищити економічну ефективність, знайти нові резерви для підвищення якості обслуговування та ефективної безпеки номерів і майна гостей.Для підприємств індустрії гостинності важливо надавати найвищу якість послуг.
Готель – це організм, який функціонує цілодобово, і якість його роботи безпосередньо залежить від здатності організувати роботу з надання основних і супутніх послуг. Сьогодні супутникове телебачення, безкоштовний вай-фай, спа-салони, масажні кабінети та басейни стали звичним явищем і майже обов’язковим [1].


Повний текст:

PDF

Посилання


Барабаш Є. В. Інноваційні технології в готельному бізнесі [Електронний ресурс] / Є. В. Барабаш. – URL: http://tourlib.net/statti_ukr /barabash.htm.

Глєбова А. О. Інноваційні технології у туристичній галузі [Електронний ресурс] / А. О. Глєбова. – URL: http://tourlib.net/statti_ukr /glebova2.htm.

Portal hostynychnoho y restorannoho byznesa [Електронний ресурс]. – URL: http://prohotelia.com.ua/.

Саненко Л. І. Принципи впровадження інноваційних технологій в готелях та їх переваги [Електронний ресурс] / Саненко Л. І. – URL: http:// tourlib.net/statti_ukr/sanenko.htm.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.