ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ СТАЛОСТІ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Анотація
Сталий розвиток вже давно є ключовою темою в індустрії гостинності, водночас такі важливі питання, як ліквідація харчових відходів та одноразового пластику, управління енергією та водними ресурсами, відповідальний туризм та збереження довкілля, залишаються важливими проблемами, що потребують термінового вирішення. Існує і проблематика непрямих викидів, що передаються далі по ланцюжку створення вартості, здатних значно ускладнити кількісне оцінювання загального впливу компанії на навколишнє середовище і суспільство. Не розуміючи справжнього впливу компанії, важко виміряти прогрес, але технологія управління впливом може вжити заходів щодо забезпечення стійкості компанії такими ж доступними та прозорими, як і її фінансові звіти [1].
Повний текст:
PDFПосилання
Івашура А. А. Сучасні тенденції розвитку зеленої економіки в умовах глобалізації та мінімалістичного руху : монографія / Івашура А. А. – Харків : Вид. ХНЕУ, 2022. – 115 с.
Melissen F. Sustainability challenges and opportunities arising from the owner-o perator split in hotels / Melissen F., Ginneken R., Wood R. C. // International Journal of Hospitality Management. – 2016. – Vol. 54. – P. 35–42.
Аналіз сталого споживання і виробництва в Україні / Івашура А. А., Борисенко О. М., Савченко М. Ф., Дитиненко С. О. // Грааль науки. – 2021. – № 9. – С. 198–204.
Аналіз сталих харчових систем в Україні / Івашура А. А., Борисенко О. М., Івашура М. М., Цапко Н. С. // Економіка харчової промисловості. – 2022. –Т. 14, вип. 2. – С. 3–10.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.