ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У СУЧАСНИХ УМОВАХ

Тетяна Нікітіна

Анотація


Готельно- ресторанний бізнес в Україні зазнає великих втрат. Готельні підприємства несуть збитки, темпи їх розвитку скорочуються. Є готелі та ресторани, які вимушені були припинити свою діяльність. До такої ситуації призвела пандемія COVID-19 та військовий стан у країні. Отже, актуальним є дослідження стану готель- ресторанного бізнесу та визначення шляхів його збереження, існування та розвитку в сучасних умовах.
Метою дослідження є аналіз сучасного стану готельно-р есто- ранного бізнесу та надання рекомендації щодо можливих шляхів його розвитку з урахуванням несприятливих сучасних умов


Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.