ВИЗНАЧАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ
Анотація
Сфера готельно-р есторанного бізнесу, як одна з перспективних економічних галузей, потребує висококваліфікованих працівників з високим рівнем загальної культури та екологічної свідомості, здатних до самовдосконалення та творчого мислення, до розв’язання складних завдань і проблем, що потребують оновлення та інтеграції знань, відповідальних за результати праці.
Повний текст:
PDFПосилання
Бойко, М. Г. Організація готельного господарства : підручник/ М. Г. Бойко. І. А. Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 448 с.
Власова О. І. Психологія соціальних здібностей: структура, динаміка, чинники розвитку : монографія / О. І. Власова. – Київ : Київський університет, 2015. – 308 с.
Готельно-р есторанна справа. Навчально- методичне видання. Книга 1. Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.