РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС ПІД ЧАС ВІЙНИ

Богдана Полотай

Анотація


Індустрія гостинності – одна з найбільших галузей світової економіки, до теперішнього часу активно розвивалася в нашій країні. Незважаючи на складні обставини пандемії останніх років зростали мережі готелів, туризм ставав все більш доступним для широких верств населення, стрімко збільшувалася кількість закладів ресторанного господарства.
Якщо під час карантину люди не могли і не хотіли відвідувати заклади через ризик підхопити коронавірус, то з початком повномасштабної війни в Україні відвідування ресторанів зовсім зникло з порядку денного сотень тисяч українців. Постійні обстріли, відтік населення, падіння зарплат, відсутність роботи – це все те, що на сьогодні заважає українцям повернутися до колишнього життя та звичок, серед яких ходити до закладів. З цих причин рестораторам складно заробляти і відкривати нові заклади.


Повний текст:

PDF

Посилання


Друзюк Я. Це українські ресторани, які годують ЗСУ і тероборону. Розповідаємо, як їх підтримати / Друзюк Я. // The Village Україна. – URL: https:// www.thevillage.com.ua/village/food/food-guide/324773-volonerski- kuhniviyna-2022 (дата звернення: 07.04.2022).

Насонова О. Ресторанний бізнес в кризу / Насонова О. //Економічна правда. 17.02.2021. – URL: https://www.epravda.com.ua/ columns/2021/02/17/671122/ (дата звернення: 07.04.2022).


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.