СИСТЕМА ФЕРМЕРСТВО – ГОСТИННІСТЬ ЯК ІННОВАЦІЙНА МОДЕЛЬ
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
The role of business model innovation in the hospitality industry during the COVID-19 crisis, International / Breier M., Kallmuenzer A., Clauss T., Gast J., Kraus S., Tiberius V. // Journal of Hospitality Management. – 2021. – No 92. – P. 102723.
Івашура А. А. Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму / Івашура А. А., Борисенко О. М., Солдатенко А. О. // Комунальне господарство міст. Серія «Економічні науки». – 2021. – Т. 5. Вип. 165. – С. 50–55.
Івашура А. А., Винник О. П. Еколого- економічний світогляд і традиції природокористування в українській культурі : монографія / Івашура А. А., Винник О. П. Харків : ХНЕУ, 2008. – 91 с.
Івашура А. А. Екологічні проблеми сільськогосподарського виробництва. Сільськогосподарська екологія / за ред. В. О. Головка, А. З. Злотіна, В. Л. Мєшкової. – Харків, 2009. – C. 490–505.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.