ПРІОРИТЕТНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ
Анотація
Вступ. У сучасних непростих умовах, що склалися в Україні, перед готельно- ресторанним бізнесом стає завдання ретельного аналізу та оцінювання всіх наявних можливостей і вибору найбільш пріоритетних стратегій розвитку. Дуже важливим для розв’язання деяких соціально-е кономічних проблем, особливо в умовах безпрецедентної кризи, стають дедалі більш актуальними пропозиції стратегій розвитку і вимагають пошуки нових підходів до управління процесами. Найбільш привабливими мають стати ефективні проєкти, що дають змогу у найкоротші терміни окупити вкладені в них кошти, а також проєкти, які мають прийнятний рівень ризику. Тож розвиток готельно- ресторанного бізнесу є актуальною темою в сучасних умовах.
Мета. Метою дослідження є узагальнення досвіду та запропо-
нування пріоритетних стратегій розвитку готельно-р есторанного бізнесу. Вироблення на цій основі практичних рекомендацій щодо оптимізації процесу та мінімізації можливих негативних наслідків у сучасних умовах.
Мета. Метою дослідження є узагальнення досвіду та запропо-
нування пріоритетних стратегій розвитку готельно-р есторанного бізнесу. Вироблення на цій основі практичних рекомендацій щодо оптимізації процесу та мінімізації можливих негативних наслідків у сучасних умовах.
Повний текст:
PDFПосилання
Полянкевич О. Стратегії розвитку готельно-р есторанного бізнесу в Україні / Полянкевич О. // Економічний часопис Східноєвроп. нац. ун-ту імені Лесі Українки. – Луцьк, 2022. – № 4. – С. 24–29.
Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., м. Чернівці, 5 травня 2022 р. – Чернівці : Технодрук, 2022. – 352 с.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.