СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
Анотація
Вступ. В умовах сьогодення підприємства ресторанного господарства вимагають неперервного вивчення та систематизації наявних потреб споживачів, оскільки клієнт вважають центральною фігурою у функціональному процесі підприємства [1]. У цьому контексті виникає необхідність обґрунтування доцільності змін формату ресторанних закладів і впровадження сучасних рішень щодо завоювання лояльності власної аудиторії.
Мета – висвітлення сучасних тенденцій та перспектив інноваційного розвитку ресторанного господарства України задля підсилення конкурентних переваг на ринку послуг.
Мета – висвітлення сучасних тенденцій та перспектив інноваційного розвитку ресторанного господарства України задля підсилення конкурентних переваг на ринку послуг.
Повний текст:
PDFПосилання
Островська Г. Й. Особливості розвитку готельно-р есторанної справи: кухні народів світу : навч. посіб. / Островська Г. Й. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
Аналіз ринку громадського харчування (HoReCa, кейтеринг, а також харчування на АЗС). – URL: https://pro-consulting.ua/ua/pressroom/analiz- rynka-obshestvennogo- pitaniya-horeca- kejtering-takzhepitanie-na-azs
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.