ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ В УКРАЇНІ: ПОТЕНЦІАЛ ДЛЯ РОЗВИТКУ
Анотація
Гастрономічний туризм – це подорож по країнах і континентах для знайомства з особливостями місцевої кухні, кулінарними традиціями, щоб скуштувати унікальні для приїжджої людини страви або продукти.
Повний текст:
PDFПосилання
Ковешніков В. С. Винний та гастрономічний туризм: важливий потенціал розвитку економіки / Ковешніков В. С., Гармаш В. В.// Інвестиції: практика та досвід. – 2017. – № 4. – С. 32–37.
Басюк Д. І. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в Україні / Басюк Д. І. // Наукові праці НУХТ. – 2012. – № 45. – C. 128–132.
Корнілова В. В. Сучасні тенденції розвиту гастрономічного туризму / Корнілова В. В., Корнілова Н. В. // Ефективна економіка. – 2018. – № 2. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=6112.
Глушко В. О. Гастрономічний туризм як окремий вид в туризмі: поняття, сутність, класифікація / Глушко В. О. // Торгівля і ринок України. – 2016. – Вип. 39–40. – С. 166–175.
Basiuk D. I. «Innovative development of gastronomic tourism in Ukraine» / Basiuk D. I. // Naukovi pratsi NUKhT. – 2012. – vol.45. – p. 128–132.
Фесенко Г. О. Гастротуризм як актуальний тренд сучасного розвитку сфери туризму в Україні. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/ pdf/5_2021/202.pdf
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.