ФОРМУВАННЯ УПРАВЛІНСЬКОГО МЕХАНІЗМУ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Анотація
Для забезпечення конкурентоздатності та закріплення на ринку індустрії гостинності необхідно постійно працювати в напрямі забезпечення ефективного управління підприємством, яке повинно базуватися на забезпеченні діалектичного поєднання зовнішньої і внутрішньої ефективності управління.
Повний текст:
PDFПосилання
Мирна Є. В. Формування організаційно- економічного механізму ефективного управління підприємствами ресторанного господарства / Мирна Є. В., Костакова Л. Д. // Інноваційний розвиток готельно-р есторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага : Oktan Print s. r. o., 2020. – С. 184–186.
Рябенька М. О. Механізми державного регулювання у ресторанному бізнесі / Рябенька М. О. // Інноваційний розвиток готельноресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали І Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. – Прага : OktanPrint s. r.o, 2020. – С. 204–2 05.
Рябенька М. О. Стратегічне планування в закладах готельно- ресторанного господарства / Рябенька М. О. // Вісник Одеського національного університету. Серія: Економіка. – 2021. – Т. 26, вип. І (86). – С. 72–75.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.