ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО- ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ ОРГАНІЗАЦІЙ ГАЛУЗІ ГОСТИННОСТІ

А. Павленчик, М. Андрусяк

Анотація


В умовах соціальних трансформацій та освітніх реформ професійна підготовка мобільних і конкурентоспроможних менеджерів, здатних забезпечити соціально- культурний та економічний розвиток країни, набуває особливого значення. Це вимагає зміни підходів до освітнього процесу та перенесення акценту на особистість менеджера та його професійно-в ажливі якості, особливо в організаціях галузі гостинності.

Метою роботи є теоретичний та емпіричний аналіз проблеми формування професійно-в ажливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності.


Повний текст:

PDF

Посилання


Длуцік М. Підготовка менеджерів в Польщі / М. Длуцік // Психологічний і терапевтичний контекст соціальної праці ; за ред. А. Барчик., П. Р. Барчик. – Мисловіце, 2010. – С. 116–117.

Доброскок А. С. Мотиваційний аспект розвитку професіоналізму менеджера / Доброскок А. С. // Проблеми загальної та педагогічної психології : зб. наук. пр. Інституту психології імені Г. С. Костюка ; Нац. АПН України ; за ред. С. Д. Максименка. – 2012. – т. 14, ч. 16. – С. 133–140.

Мотиваційна сфера особистості керівника [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://studentam.net.ua/content/view/3302/97/


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.