2020

Зміст

Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу

CULINARY DESTINATIONS OF FRENCH AND MONACCO NATION IN GASTRONOMIC TOURISMI PDF
J. Brindza, M. Fil
IMPACT OF COVID‐19 ON THE RECREATIONAL, HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS PDF
G. Gurova, S. Tsviliy
STRATEGIES OF INNOVATIVE DEVELOPMENT OF HOSPITALITY ENTERPRISES IN THE FIELD OF TOURISM PDF
K. Kalienik, O. Kirilyuk
ВПЛИВ ФІТОХІМІЧНИХ ХАРЧОВИХ РЕЧОВИН НА РИЗИК ВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЙ, ЗОКРЕМА COVID‐19 PDF
Л. Баль-­Прилипко, O. Швець, M. Паска
ДОСТАВЛЯННЯ ЇЖІ ЯК ПОПУЛЯРНА ТЕНДЕНЦІЯ В УМОВАХ СУЧАСНОСТІ PDF
T. Брикова
ІННОВАЦІЇ: ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
B. Бурак
САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ЩОДО УТРИМАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС КАРАНТИНУ PDF
B Бурак, K Скрипник
ВПЛИВ ВЕЛНЕС-ІНДУСТРІЇ НА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ PDF
O. Вітер, O. Килин, H. Свелеба
СУЧАСНІ ТА МАЙБУТНІ ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ. ГОТЕЛІ МАЙБУТНЬОГО PDF
M. Воробель
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ PDF
У. Гузар, Ю. Музика
НАПРЯМ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ЗМІЇВЩИНИ З УРАХУВАННЯМ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ, ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ ТА НАСЛІДКІВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 PDF
B. Дуб, Д. Горєлков
УСПІШНИЙ БРЕНД ЯК ЧИННИК КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ В ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ PDF
C. Журавльова, O. Улянченко
ІННОВАЦІЇ РОЗВАЖАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ЧАСТИНИ У РЕСТОРАННОМУ ПІДПРИЄМСТВІ PDF
B Зайцева, A Шишлакова
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 НА КОН'ЮНКТУРУ РИНКУ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ PDF
Л. Іванова, О. Вовчанська
СУЧАСНЕ ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЯК РУШІЙ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
О. Іжевська, А. Білодід, С. Сабат
КАПІНГ ЯК СПОСІБ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО ОЦІНЮВАННЯ ОБСМАЖЕНОГО КАВОВОГО ЗЕРНА PDF
М. Карпова, М. Паска
АКТУАЛЬНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ РЕАБІЛІТОЛОГІВ ДЛЯ ГОСПІСІВ PDF
Т. Климова, Т. Колісниченко
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ PDF
Т. Колісниченко
ВІДКРИТА КУХНЯ РЕСТОРАНУ ЯК ОДИН ІЗ ЕЛЕМЕНТІВ ЗАЛУЧЕННЯ ВІДВІДУВАЧІВ PDF
Т. Колісниченко, Т. Климова
АКТУАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ PDF
Т. Кононенко, Н. Полстяна
СУЧАСНИЙ СТАН ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ У МІСТІ ЗАПОРІЖЖІ PDF
Т. Кукліна, Є. Бабій
ОСНОВНІ ЧИННИКИ ВПЛИВУ ПРИГОТУВАННЯ ЯКІСНОЇ ТА ЗДОРОВОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
А. Куцмида, М. Паска
УПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ PDF
А. Левчук, М. Паска
РОБОТА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ COVID‐19 PDF
Л. Лукович
ПЕВНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ PDF
Л. Малюк, Л. Варипаєва
УПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ПОСЛУГИ «LOST OPPORTUNITIES» У ЗАКЛАДІ ГОСТИННОСТІ PDF
Н. Петреченко, Л. Шаран
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 НА РОЗВИТОК СФЕРИ ГОСТИННОСТІ PDF
І. Підкамінний, А. Марняло, А. Чапля
ВПЛИВ ПАНДЕМІЧНОЇ КРИЗИ НА ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
П. Подлепіна
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ PDF
Б. Полотай, Т. Манич
СУЧАСНІ РЕАЛІЇ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
Б. Полотай, А. Примак
МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ В ЗАКЛАДАХ РОЗМІЩЕННЯ ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ PDF
Л. Польова
СТРАВИ З ЧЕРЕШЕНЬ ЯК ГОЛОВНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ СПЕЦІАЛІТЕТ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РЕГІОНУ PDF
О. Прісс, В. Жукова, П. Ротань
АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ МЕРЕЖІ ЧЕСЬКОЇ ПИВОВАРНІ «СТАРГОРОД» НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЛЬВОВА PDF
О. Радзімовська, М. Паска, В. Холявка
ІННОВАЦІЙНІСТЬ – РУШІЙНА СИЛА РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-­РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ COVID‐КРИЗИ PDF
М. Рутинський, Д. Штундер, Д. Романчук
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ PDF
О. Сиром’ятникова
СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 PDF
Н. Сусол, В. Швець
ВИДИ РОЗПОДІЛУ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
О. Фальченко, Н. Побережна
ДО ПИТАННЯ ПРО РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ PDF
Г. Щука
АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
І. Юр’єва
ІННОВАЦІЙНІ ВИДИ ХОЛОДИЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд

Інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства

ОСНОВИ ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ХВОРИХ НА АТЕРОСКЛЕРОЗ PDF
Л. Баль-­Прилипко, Н. Власнюк, В. Ліченко
ОСНОВНІ АСПЕКТИ РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ КОМБІНОВАНОГО СКЛАДУ PDF
Л. Баль-­Прилипко, М. Паска, Л. Дерев'янко
НУТРИЦІОЛОГІЯ ЯК ОСНОВНИЙ ІНСТРУМЕНТ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ У РЕСТОРАННИХ ЗАКЛАДАХ PDF
К. Белінська
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ PDF
В. Бурак
ВИКОРИСТАННЯ ЗБАГАЧЕНОЇ БІЛКОВО-ЖИРОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ В ТЕХНОЛОГІЯХ М’ЯСНИХ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ PDF
О. Дроменко, Д. Пузик
ПЕРСПЕКТИВНІ МЕТОДИ РАФІНАЦІЇ РОСЛИННИХ ОЛІЙ PDF
М. Паска
РОЗВИТОК ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ ВЕРШКОВОГО МАСЛА З УРАХУВАННЯМ СУЧАСНИХ ТРЕНДІВ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ, ПОВЕДІНКИ Й ВИМОГ СПОЖИВАЧІВ ТОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ PDF
Р. Захарчин
ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ КАВОВИХ НАПОЇВ PDF
А. Карпов, М. Паска
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПОРОШКУ З АТЕРИНИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ (АТHERINA PONTICA) PDF
М. Кравченко, І. Данилюк
ФОРМАТ РЕСТОРАНУ «DARK KITCHEN»: АДАПТАЦІЯ В УМОВАХ КАРАНТИНУ PDF
О. Маслійчук
МОДЕЛЮВАННЯ КОМПОЗИЦІЙНОЇ СУМІШІ ШРОТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ PDF
В. Михайлик, М. Кравченко
ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СОКОВМІСНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ НАСІННЯ ЧІА PDF
О. Іжевська, Ю. Люлько
ОБҐРУНТУВАННЯ СТВОРЕННЯ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ У ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ PDF
С. Ніколаєнко, Л. Баль- Прилипко
ЦИКОРІЙ – ЦІННА СИРОВИНА ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ІНГРЕДІЄНТАМИ PDF
О. Петрюк, О. Іжевська
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ІЗ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
С. Повшик, О. Іжевська
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ АНАЛІЗУ РИЗИКІВ ТА НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
О. Радзімовська, А. Смаль
БОБОВІ КОНДИТЕРСЬКІ ПАСТИ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ PDF
Л. Рибчук, М. Кравченко, Є. Лебедєва
ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ PDF
О. Романовська, М. Кравченко
АМАРАНТ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ В УКРАЇНІ PDF
Л. Струтинська
РОЗРОБЛЕННЯ СЛИВОВОГО СОУСУ ДЛЯ М’ЯСНИХ СТРАВ PDF
Т. Хорунжа, В. Пасічний
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ПАСТОПОДІБНОГО ПЛАВЛЕНОГО СИРУ З РІЗНОЮ ПИТОМОЮ КІЛЬКІСТЮ НАПОВНЮВАЧА PDF
В. Шабля, О. Побойна
ІННОВАЦІЙНИЙ ЗАДУМ М'ЯСНИХ РЕСТРУКТУРОВАНИХ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ PDF
М. Янчева, А. Інжиянц

Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації

РІЗНОМАНІТНІСТЬ ПРОДУКТІВ ТРАДИЦІЙНОГО ЛОКАЛЬНОГО ТА КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА ЗАКАРПАТТЯ ТА ЇХНЯ ВАЖЛИВІСТЬ У СФЕРІ ТУРИЗМУ PDF
О. Бергхауер, Е. Шаш, Й. Торпоі, А. Товт
ГЛЕМПІНГ: НОВЕ ДИЗАЙНЕРСЬКЕ РІШЕННЯ ТА ТУРИСТИЧНА ПРИВАБЛИВІСТЬ PDF
О. Владимир
ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ СПОЛУЧЕНОГО КОРОЛІВСТВА ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ ТА ПІВНІЧНОЇ ІРЛАНДІЇ PDF
О. Геча, У. Ханас
ДЕСТИНАЦІЯ ЯК ФОРМА ПРОСТОРОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕГІОНАЛЬНИХ ТУРИСТИЧНИХ СИСТЕМ PDF
А. Голод, М. Базюк
СТРАТЕГІЧНІ ІМПЕРАТИВИ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНОЇ СФЕРИ PDF
О. Графська
ІННОВАЦІЙНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ PDF
О. Давидова
ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ НАВІГАЦІЇ ТА ГЕОЛОКАЦІЇ ДЛЯ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ PDF
Ю. Дащук
ТЕНДЕНЦІЇ ВПРОВАДЖЕННЯ МОБІЛЬНИХ ЗАСТОСУНКІВ ЕКСКУРСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ У ТУРИСТИЧНУ ІНДУСТРІЮ ЛЬВОВА PDF
Ю. Дорош, О. Цимбала
ХМАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
Л. Заневська
ФУНКЦІЇ ТА РОЛЬ ЦІННИХ ПАПЕРІВ В ЕКОНОМІЦІ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ PDF
І. Коркуна
ВИРОБНИЦТВО КРАФТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ЯК СОЦІАЛЬНА КОМПОНЕНТА РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ PDF
О. Кубрак
АНАЛІЗ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 PDF
О. Кулик, О. Графська
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЙ РЕКРЕАЦІЙНО-ТУРИСТИЧНИХ РЕСУРСІВ PDF
П. Кучер
ЛІКУВАННЯ І ВІДПОЧИНОК НА ПОЛТАВЩИНІ: РЕАЛІЇ СУЧАСНОСТІ PDF
М. Логвин
ПРАКТИКА ВИКОРИСТАННЯ ЗАХИЩЕНИХ ГЕОГРАФІЧНИХ ЗАЗНАЧЕНЬ У РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ В ПОЛЬЩІ: ДОСВІД ДЛЯ УКРАЇНИ PDF
Н. Матвієнко, В. Матвієнко, І. Притула
ВПЛИВ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ НА РОЗВИТОК ЕКОЛОГІЧНОГО ТУРИЗМУ PDF
М. Мерцало
САНАТОРНО-КУРОРТНЕ ГОСПОДАРСТВО ЯК ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В КАРПАТСЬКОМУ РЕГІОНІ PDF
С. Мороз
ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЇ ЧИННИКІВ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ PDF
О. Никига
РОЛЬ ТИЖНЕВОЇ РЕКРЕАЦІЇ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ) PDF
Ю. Прасул, Я. Юрченко, Д. Сургай
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ РЕГІОНУ, РЕПРЕЗЕНТОВАНИЙ ЗАКАРПАТСЬКОЮ УГОРСЬКОЮ ТУРИСТИЧНОЮ РАДОЮ НА ЛЬВІВСЬКОМУ МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ‑2020 PDF
М. Рутинський, Г. Кушнірук
РОЗВИТОК ТЕХНОГЕННОГО ТУРИЗМУ В ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ ЗОНІ ВІДЧУЖЕННЯ PDF
М. Самарцева, В. Худоба
ЛЮДИНА, ЩО ПОДОРОЖУЄ, ЯК ОБ’ЄКТ ЕКОНОМІЧНИХ ТУРИЗМОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ PDF
Г. Скляр
ГЛОБАЛІЗОВАНИЙ ТУРИЗМ: ЧИННИКИ, ПЕРЕВАГИ, НЕДОЛІКИ PDF
І. Смаль
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ФЕСТИВАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ PDF
Ю. Ставська, В. Палюх
РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ КІННОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ PDF
О. Стецюк
ВПЛИВ ГЕОПОЛІТИЧНИХ ЧИННИКІВ НА РОЗВИТОК ТУРИЗМУ ТА СФЕРИ ГОСТИННОСТІ PDF
Л. Ткачук, А. Федорова
СІЛЬСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ PDF
В. Худоба, В. Лабарткава
СУЧАСНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ PDF
Д. Цесьців
СТАН ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ОБЛАСТЯХ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ PDF
В. Чиняк, В. Пугінська
РЕКРЕАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ ЛАНДШАФТУ PDF
П. Штойко

Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності

FOOD AND BEVERAGE DEPARTMENT OF THE «KHORTITSA PALACE»: PROFESSIONAL ETHIC AND WAITER SERVICE PDF
M. Byelikova
ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ PDF
І. Агєєва
МЕТОДИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЦІН НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ PDF
О. Боратинський, Ю. Цюпрук
КОМУНІКАТИВНІ ПРОБЛЕМИ В СУЧАСНИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ PDF
С. Криштанович, О. Бурак
МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ PDF
О. Графська, М. Гнатюк
СУЧАСНІ МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ПЕРСОНАЛУ ОРГАНІЗАЦІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
У. Гузар, О. Вільчинська
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ЗАКЛАДАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
О. Давидова, Д. Прилуцька, М. Вишневський
ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА PDF
О. Євдощенко, О. Графська
СУЧАСНИЙ СТАН ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 В УКРАЇНІ PDF
М. Колосінська, Л. Сопівник
ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ ЦІННИХ ПАПЕРІВ, ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ЗНАЧЕННЯ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ В ЕКОНОМІЦІ УКРАЇНИ PDF
І. Коркуна, О. Бордун
КРИТЕРІЇ ЕФЕКТИВНОСТІ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЙНИМИ КОМУНІКАЦІЯМИ PDF
С. Криштанович, А. Бойко
ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ DEA В ОЦІНЮВАННІ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛІВ PDF
А. Круглянко
ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ІВЕНТ‑МЕНЕДЖМЕНТУ В ТУРИСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ PDF
Т. Марусей
МОТИВАЦІЙНІ КРИТЕРІЇ ЯК ЕЛЕМЕНТ ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ PDF
Н. Павленчик
РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК СКЛАДНИК НАПОВНЕННЯ БЮДЖЕТІВ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД PDF
Т. Перегіняк, О. Графська
МЕНЕДЖМЕНТ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ: ЕФЕКТИВНІСТЬ, ЗАСТОСУВАННЯ PDF
С. Плотніченко
СУЧАСНІ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ PDF
В. Руденко, У. Гузар
КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
М. Тихоновський, У. Гузар
КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА ПОЗИТИВНИХ ЗМІН У ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ПОСЛУГ PDF
В. Холявка, Х. Лешко

Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців для сфери гостинності, освітні та професійні стандарти

ОГЛЯД ТЕМИ SWOT-АНАЛІЗ НА ЗАНЯТТЯХ ІЗ ДІЛОВОЇ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» PDF
В. Горлачова
БІЗНЕС-ІНКУБАТОР ЯК СУЧАСНА ПЛАТФОРМА ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ PDF
У. Гузар
ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ДЛЯ СФЕРИ ТУРИЗМУ: ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ РОЗВ’ЯЗАННЯ PDF
Л. Дробиш, Ю. Карпенко
СТАН ФІЗИЧНОЇ ПРИДАТНОСТІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТУРИЗМ» PDF
І. Заневський, К. Лабарткава
ДЕЯКІ АСПЕКТИ ТУРИСТИЧНО- КРАЄЗНАВЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ЗВО PDF
Т. Марусей
СИСТЕМА HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL POINT У РЕСТОРАНІЙ СФЕРІ PDF
О. Михайлова
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО- ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ ОРГАНІЗАЦІЙ ГАЛУЗІ ГОСТИННОСТІ PDF
А. Павленчик, М. Андрусяк
ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» PDF
М. Паска
СПОРТИВНО-ТУРИСТСЬКА АНІМАЦІЯ ЯК СКЛАДНИК ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО РОБОТИ У СФЕРІ СПОРТИВНО- ОЗДОРОВЧОГО ТУРИЗМУ PDF
Л. Тимошенко, К. Лабарткава, А. Кухтій
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ SOFT SKILLS У ФАХІВЦІВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ PDF
В. Холявка