Зміст
Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу
J. Brindza, M. Fil
|
|
G. Gurova, S. Tsviliy
|
|
K. Kalienik, O. Kirilyuk
|
|
Л. Баль-Прилипко, O. Швець, M. Паска
|
|
T. Брикова
|
|
B. Бурак
|
|
B Бурак, K Скрипник
|
|
O. Вітер, O. Килин, H. Свелеба
|
|
M. Воробель
|
|
У. Гузар, Ю. Музика
|
|
B. Дуб, Д. Горєлков
|
|
C. Журавльова, O. Улянченко
|
|
B Зайцева, A Шишлакова
|
|
Л. Іванова, О. Вовчанська
|
|
О. Іжевська, А. Білодід, С. Сабат
|
|
М. Карпова, М. Паска
|
|
Т. Климова, Т. Колісниченко
|
|
Т. Колісниченко
|
|
Т. Колісниченко, Т. Климова
|
|
Т. Кононенко, Н. Полстяна
|
|
Т. Кукліна, Є. Бабій
|
|
А. Куцмида, М. Паска
|
|
А. Левчук, М. Паска
|
|
Л. Лукович
|
|
Л. Малюк, Л. Варипаєва
|
|
Н. Петреченко, Л. Шаран
|
|
І. Підкамінний, А. Марняло, А. Чапля
|
|
П. Подлепіна
|
|
Б. Полотай, Т. Манич
|
|
Б. Полотай, А. Примак
|
|
Л. Польова
|
|
О. Прісс, В. Жукова, П. Ротань
|
|
О. Радзімовська, М. Паска, В. Холявка
|
|
М. Рутинський, Д. Штундер, Д. Романчук
|
|
О. Сиром’ятникова
|
|
Н. Сусол, В. Швець
|
|
О. Фальченко, Н. Побережна
|
|
Г. Щука
|
|
І. Юр’єва
|
|
А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд
|
|
Інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства
Л. Баль-Прилипко, Н. Власнюк, В. Ліченко
|
|
Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Дерев'янко
|
|
К. Белінська
|
|
В. Бурак
|
|
О. Дроменко, Д. Пузик
|
|
М. Паска
|
|
Р. Захарчин
|
|
А. Карпов, М. Паска
|
|
М. Кравченко, І. Данилюк
|
|
О. Маслійчук
|
|
В. Михайлик, М. Кравченко
|
|
О. Іжевська, Ю. Люлько
|
|
С. Ніколаєнко, Л. Баль- Прилипко
|
|
О. Петрюк, О. Іжевська
|
|
С. Повшик, О. Іжевська
|
|
О. Радзімовська, А. Смаль
|
|
Л. Рибчук, М. Кравченко, Є. Лебедєва
|
|
О. Романовська, М. Кравченко
|
|
Л. Струтинська
|
|
Т. Хорунжа, В. Пасічний
|
|
В. Шабля, О. Побойна
|
|
М. Янчева, А. Інжиянц
|
|
Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації
О. Бергхауер, Е. Шаш, Й. Торпоі, А. Товт
|
|
О. Владимир
|
|
О. Геча, У. Ханас
|
|
А. Голод, М. Базюк
|
|
О. Графська
|
|
О. Давидова
|
|
Ю. Дащук
|
|
ТЕНДЕНЦІЇ ВПРОВАДЖЕННЯ МОБІЛЬНИХ ЗАСТОСУНКІВ ЕКСКУРСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ У ТУРИСТИЧНУ ІНДУСТРІЮ ЛЬВОВА
Ю. Дорош, О. Цимбала
|
|
Л. Заневська
|
|
І. Коркуна
|
|
О. Кубрак
|
|
О. Кулик, О. Графська
|
|
П. Кучер
|
|
М. Логвин
|
|
Н. Матвієнко, В. Матвієнко, І. Притула
|
|
М. Мерцало
|
|
С. Мороз
|
|
О. Никига
|
|
Ю. Прасул, Я. Юрченко, Д. Сургай
|
|
М. Рутинський, Г. Кушнірук
|
|
М. Самарцева, В. Худоба
|
|
Г. Скляр
|
|
І. Смаль
|
|
Ю. Ставська, В. Палюх
|
|
О. Стецюк
|
|
Л. Ткачук, А. Федорова
|
|
В. Худоба, В. Лабарткава
|
|
Д. Цесьців
|
|
В. Чиняк, В. Пугінська
|
|
П. Штойко
|
|
Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності
M. Byelikova
|
|
І. Агєєва
|
|
О. Боратинський, Ю. Цюпрук
|
|
С. Криштанович, О. Бурак
|
|
О. Графська, М. Гнатюк
|
|
У. Гузар, О. Вільчинська
|
|
О. Давидова, Д. Прилуцька, М. Вишневський
|
|
О. Євдощенко, О. Графська
|
|
М. Колосінська, Л. Сопівник
|
|
І. Коркуна, О. Бордун
|
|
С. Криштанович, А. Бойко
|
|
А. Круглянко
|
|
Т. Марусей
|
|
Н. Павленчик
|
|
Т. Перегіняк, О. Графська
|
|
С. Плотніченко
|
|
В. Руденко, У. Гузар
|
|
М. Тихоновський, У. Гузар
|
|
В. Холявка, Х. Лешко
|
|
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців для сфери гостинності, освітні та професійні стандарти
В. Горлачова
|
|
У. Гузар
|
|
Л. Дробиш, Ю. Карпенко
|
|
І. Заневський, К. Лабарткава
|
|
Т. Марусей
|
|
О. Михайлова
|
|
А. Павленчик, М. Андрусяк
|
|
М. Паска
|
|
Л. Тимошенко, К. Лабарткава, А. Кухтій
|
|
В. Холявка
|
|