Зміст
Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу
CULINARY DESTINATIONS OF FRENCH AND MONACCO NATION IN GASTRONOMIC TOURISMI | |
J. Brindza, M. Fil |
IMPACT OF COVID‐19 ON THE RECREATIONAL, HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS | |
G. Gurova, S. Tsviliy |
STRATEGIES OF INNOVATIVE DEVELOPMENT OF HOSPITALITY ENTERPRISES IN THE FIELD OF TOURISM | |
K. Kalienik, O. Kirilyuk |
ВПЛИВ ФІТОХІМІЧНИХ ХАРЧОВИХ РЕЧОВИН НА РИЗИК ВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЙ, ЗОКРЕМА COVID‐19 | |
Л. Баль-Прилипко, O. Швець, M. Паска |
ДОСТАВЛЯННЯ ЇЖІ ЯК ПОПУЛЯРНА ТЕНДЕНЦІЯ В УМОВАХ СУЧАСНОСТІ | |
T. Брикова |
ІННОВАЦІЇ: ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
B. Бурак |
САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ЩОДО УТРИМАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС КАРАНТИНУ | |
B Бурак, K Скрипник |
ВПЛИВ ВЕЛНЕС-ІНДУСТРІЇ НА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | |
O. Вітер, O. Килин, H. Свелеба |
СУЧАСНІ ТА МАЙБУТНІ ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ. ГОТЕЛІ МАЙБУТНЬОГО | |
M. Воробель |
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ | |
У. Гузар, Ю. Музика |
НАПРЯМ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ЗМІЇВЩИНИ З УРАХУВАННЯМ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ, ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ ТА НАСЛІДКІВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 | |
B. Дуб, Д. Горєлков |
УСПІШНИЙ БРЕНД ЯК ЧИННИК КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ В ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ | |
C. Журавльова, O. Улянченко |
ІННОВАЦІЇ РОЗВАЖАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ЧАСТИНИ У РЕСТОРАННОМУ ПІДПРИЄМСТВІ | |
B Зайцева, A Шишлакова |
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 НА КОН'ЮНКТУРУ РИНКУ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ | |
Л. Іванова, О. Вовчанська |
СУЧАСНЕ ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЯК РУШІЙ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
О. Іжевська, А. Білодід, С. Сабат |
КАПІНГ ЯК СПОСІБ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО ОЦІНЮВАННЯ ОБСМАЖЕНОГО КАВОВОГО ЗЕРНА | |
М. Карпова, М. Паска |
АКТУАЛЬНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ РЕАБІЛІТОЛОГІВ ДЛЯ ГОСПІСІВ | |
Т. Климова, Т. Колісниченко |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ | |
Т. Колісниченко |
ВІДКРИТА КУХНЯ РЕСТОРАНУ ЯК ОДИН ІЗ ЕЛЕМЕНТІВ ЗАЛУЧЕННЯ ВІДВІДУВАЧІВ | |
Т. Колісниченко, Т. Климова |
АКТУАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ | |
Т. Кононенко, Н. Полстяна |
СУЧАСНИЙ СТАН ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ У МІСТІ ЗАПОРІЖЖІ | |
Т. Кукліна, Є. Бабій |
ОСНОВНІ ЧИННИКИ ВПЛИВУ ПРИГОТУВАННЯ ЯКІСНОЇ ТА ЗДОРОВОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
А. Куцмида, М. Паска |
УПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ | |
А. Левчук, М. Паска |
РОБОТА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ COVID‐19 | |
Л. Лукович |
ПЕВНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ | |
Л. Малюк, Л. Варипаєва |
УПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ПОСЛУГИ «LOST OPPORTUNITIES» У ЗАКЛАДІ ГОСТИННОСТІ | |
Н. Петреченко, Л. Шаран |
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 НА РОЗВИТОК СФЕРИ ГОСТИННОСТІ | |
І. Підкамінний, А. Марняло, А. Чапля |
ВПЛИВ ПАНДЕМІЧНОЇ КРИЗИ НА ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА | |
П. Подлепіна |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ | |
Б. Полотай, Т. Манич |
СУЧАСНІ РЕАЛІЇ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
Б. Полотай, А. Примак |
МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ В ЗАКЛАДАХ РОЗМІЩЕННЯ ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ | |
Л. Польова |
СТРАВИ З ЧЕРЕШЕНЬ ЯК ГОЛОВНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ СПЕЦІАЛІТЕТ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РЕГІОНУ | |
О. Прісс, В. Жукова, П. Ротань |
АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ МЕРЕЖІ ЧЕСЬКОЇ ПИВОВАРНІ «СТАРГОРОД» НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЛЬВОВА | |
О. Радзімовська, М. Паска, В. Холявка |
ІННОВАЦІЙНІСТЬ – РУШІЙНА СИЛА РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ COVID‐КРИЗИ | |
М. Рутинський, Д. Штундер, Д. Романчук |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ | |
О. Сиром’ятникова |
СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 | |
Н. Сусол, В. Швець |
ВИДИ РОЗПОДІЛУ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
О. Фальченко, Н. Побережна |
ДО ПИТАННЯ ПРО РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ | |
Г. Щука |
АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
І. Юр’єва |
ІННОВАЦІЙНІ ВИДИ ХОЛОДИЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд |
Інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства
ОСНОВИ ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ХВОРИХ НА АТЕРОСКЛЕРОЗ | |
Л. Баль-Прилипко, Н. Власнюк, В. Ліченко |
ОСНОВНІ АСПЕКТИ РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ КОМБІНОВАНОГО СКЛАДУ | |
Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Дерев'янко |
НУТРИЦІОЛОГІЯ ЯК ОСНОВНИЙ ІНСТРУМЕНТ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ У РЕСТОРАННИХ ЗАКЛАДАХ | |
К. Белінська |
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ | |
В. Бурак |
ВИКОРИСТАННЯ ЗБАГАЧЕНОЇ БІЛКОВО-ЖИРОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ В ТЕХНОЛОГІЯХ М’ЯСНИХ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ | |
О. Дроменко, Д. Пузик |
ПЕРСПЕКТИВНІ МЕТОДИ РАФІНАЦІЇ РОСЛИННИХ ОЛІЙ | |
М. Паска |
РОЗВИТОК ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ ВЕРШКОВОГО МАСЛА З УРАХУВАННЯМ СУЧАСНИХ ТРЕНДІВ ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ, ПОВЕДІНКИ Й ВИМОГ СПОЖИВАЧІВ ТОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ | |
Р. Захарчин |
ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ КАВОВИХ НАПОЇВ | |
А. Карпов, М. Паска |
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПОРОШКУ З АТЕРИНИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ (АТHERINA PONTICA) | |
М. Кравченко, І. Данилюк |
ФОРМАТ РЕСТОРАНУ «DARK KITCHEN»: АДАПТАЦІЯ В УМОВАХ КАРАНТИНУ | |
О. Маслійчук |
МОДЕЛЮВАННЯ КОМПОЗИЦІЙНОЇ СУМІШІ ШРОТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | |
В. Михайлик, М. Кравченко |
ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СОКОВМІСНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ НАСІННЯ ЧІА | |
О. Іжевська, Ю. Люлько |
ОБҐРУНТУВАННЯ СТВОРЕННЯ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ У ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | |
С. Ніколаєнко, Л. Баль- Прилипко |
ЦИКОРІЙ – ЦІННА СИРОВИНА ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ІНГРЕДІЄНТАМИ | |
О. Петрюк, О. Іжевська |
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ІЗ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
С. Повшик, О. Іжевська |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ АНАЛІЗУ РИЗИКІВ ТА НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
О. Радзімовська, А. Смаль |
БОБОВІ КОНДИТЕРСЬКІ ПАСТИ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | |
Л. Рибчук, М. Кравченко, Є. Лебедєва |
ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ | |
О. Романовська, М. Кравченко |
АМАРАНТ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ В УКРАЇНІ | |
Л. Струтинська |
РОЗРОБЛЕННЯ СЛИВОВОГО СОУСУ ДЛЯ М’ЯСНИХ СТРАВ | |
Т. Хорунжа, В. Пасічний |
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ПАСТОПОДІБНОГО ПЛАВЛЕНОГО СИРУ З РІЗНОЮ ПИТОМОЮ КІЛЬКІСТЮ НАПОВНЮВАЧА | |
В. Шабля, О. Побойна |
ІННОВАЦІЙНИЙ ЗАДУМ М'ЯСНИХ РЕСТРУКТУРОВАНИХ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | |
М. Янчева, А. Інжиянц |
Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації
РІЗНОМАНІТНІСТЬ ПРОДУКТІВ ТРАДИЦІЙНОГО ЛОКАЛЬНОГО ТА КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА ЗАКАРПАТТЯ ТА ЇХНЯ ВАЖЛИВІСТЬ У СФЕРІ ТУРИЗМУ | |
О. Бергхауер, Е. Шаш, Й. Торпоі, А. Товт |
ГЛЕМПІНГ: НОВЕ ДИЗАЙНЕРСЬКЕ РІШЕННЯ ТА ТУРИСТИЧНА ПРИВАБЛИВІСТЬ | |
О. Владимир |
ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ СПОЛУЧЕНОГО КОРОЛІВСТВА ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ ТА ПІВНІЧНОЇ ІРЛАНДІЇ | |
О. Геча, У. Ханас |
ДЕСТИНАЦІЯ ЯК ФОРМА ПРОСТОРОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕГІОНАЛЬНИХ ТУРИСТИЧНИХ СИСТЕМ | |
А. Голод, М. Базюк |
СТРАТЕГІЧНІ ІМПЕРАТИВИ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНОЇ СФЕРИ | |
О. Графська |
ІННОВАЦІЙНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ | |
О. Давидова |
ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ НАВІГАЦІЇ ТА ГЕОЛОКАЦІЇ ДЛЯ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ | |
Ю. Дащук |
ТЕНДЕНЦІЇ ВПРОВАДЖЕННЯ МОБІЛЬНИХ ЗАСТОСУНКІВ ЕКСКУРСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ У ТУРИСТИЧНУ ІНДУСТРІЮ ЛЬВОВА | |
Ю. Дорош, О. Цимбала |
ХМАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
Л. Заневська |
ФУНКЦІЇ ТА РОЛЬ ЦІННИХ ПАПЕРІВ В ЕКОНОМІЦІ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ | |
І. Коркуна |
ВИРОБНИЦТВО КРАФТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ЯК СОЦІАЛЬНА КОМПОНЕНТА РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ | |
О. Кубрак |
АНАЛІЗ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 | |
О. Кулик, О. Графська |
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЙ РЕКРЕАЦІЙНО-ТУРИСТИЧНИХ РЕСУРСІВ | |
П. Кучер |
ЛІКУВАННЯ І ВІДПОЧИНОК НА ПОЛТАВЩИНІ: РЕАЛІЇ СУЧАСНОСТІ | |
М. Логвин |
ПРАКТИКА ВИКОРИСТАННЯ ЗАХИЩЕНИХ ГЕОГРАФІЧНИХ ЗАЗНАЧЕНЬ У РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ В ПОЛЬЩІ: ДОСВІД ДЛЯ УКРАЇНИ | |
Н. Матвієнко, В. Матвієнко, І. Притула |
ВПЛИВ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ НА РОЗВИТОК ЕКОЛОГІЧНОГО ТУРИЗМУ | |
М. Мерцало |
САНАТОРНО-КУРОРТНЕ ГОСПОДАРСТВО ЯК ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В КАРПАТСЬКОМУ РЕГІОНІ | |
С. Мороз |
ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЇ ЧИННИКІВ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ | |
О. Никига |
РОЛЬ ТИЖНЕВОЇ РЕКРЕАЦІЇ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ) | |
Ю. Прасул, Я. Юрченко, Д. Сургай |
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ РЕГІОНУ, РЕПРЕЗЕНТОВАНИЙ ЗАКАРПАТСЬКОЮ УГОРСЬКОЮ ТУРИСТИЧНОЮ РАДОЮ НА ЛЬВІВСЬКОМУ МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ‑2020 | |
М. Рутинський, Г. Кушнірук |
РОЗВИТОК ТЕХНОГЕННОГО ТУРИЗМУ В ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ ЗОНІ ВІДЧУЖЕННЯ | |
М. Самарцева, В. Худоба |
ЛЮДИНА, ЩО ПОДОРОЖУЄ, ЯК ОБ’ЄКТ ЕКОНОМІЧНИХ ТУРИЗМОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ | |
Г. Скляр |
ГЛОБАЛІЗОВАНИЙ ТУРИЗМ: ЧИННИКИ, ПЕРЕВАГИ, НЕДОЛІКИ | |
І. Смаль |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ФЕСТИВАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ | |
Ю. Ставська, В. Палюх |
РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ КІННОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ | |
О. Стецюк |
ВПЛИВ ГЕОПОЛІТИЧНИХ ЧИННИКІВ НА РОЗВИТОК ТУРИЗМУ ТА СФЕРИ ГОСТИННОСТІ | |
Л. Ткачук, А. Федорова |
СІЛЬСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ | |
В. Худоба, В. Лабарткава |
СУЧАСНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
Д. Цесьців |
СТАН ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ОБЛАСТЯХ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ | |
В. Чиняк, В. Пугінська |
РЕКРЕАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ ЛАНДШАФТУ | |
П. Штойко |
Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності
FOOD AND BEVERAGE DEPARTMENT OF THE «KHORTITSA PALACE»: PROFESSIONAL ETHIC AND WAITER SERVICE | |
M. Byelikova |
ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ | |
І. Агєєва |
МЕТОДИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЦІН НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | |
О. Боратинський, Ю. Цюпрук |
КОМУНІКАТИВНІ ПРОБЛЕМИ В СУЧАСНИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ | |
С. Криштанович, О. Бурак |
МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ | |
О. Графська, М. Гнатюк |
СУЧАСНІ МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ПЕРСОНАЛУ ОРГАНІЗАЦІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
У. Гузар, О. Вільчинська |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ЗАКЛАДАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
О. Давидова, Д. Прилуцька, М. Вишневський |
ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА | |
О. Євдощенко, О. Графська |
СУЧАСНИЙ СТАН ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 В УКРАЇНІ | |
М. Колосінська, Л. Сопівник |
ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ ЦІННИХ ПАПЕРІВ, ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ЗНАЧЕННЯ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ В ЕКОНОМІЦІ УКРАЇНИ | |
І. Коркуна, О. Бордун |
КРИТЕРІЇ ЕФЕКТИВНОСТІ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЙНИМИ КОМУНІКАЦІЯМИ | |
С. Криштанович, А. Бойко |
ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ DEA В ОЦІНЮВАННІ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛІВ | |
А. Круглянко |
ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ІВЕНТ‑МЕНЕДЖМЕНТУ В ТУРИСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ | |
Т. Марусей |
МОТИВАЦІЙНІ КРИТЕРІЇ ЯК ЕЛЕМЕНТ ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ | |
Н. Павленчик |
РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК СКЛАДНИК НАПОВНЕННЯ БЮДЖЕТІВ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД | |
Т. Перегіняк, О. Графська |
МЕНЕДЖМЕНТ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ: ЕФЕКТИВНІСТЬ, ЗАСТОСУВАННЯ | |
С. Плотніченко |
СУЧАСНІ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
В. Руденко, У. Гузар |
КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
М. Тихоновський, У. Гузар |
КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА ПОЗИТИВНИХ ЗМІН У ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ПОСЛУГ | |
В. Холявка, Х. Лешко |
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців для сфери гостинності, освітні та професійні стандарти
ОГЛЯД ТЕМИ SWOT-АНАЛІЗ НА ЗАНЯТТЯХ ІЗ ДІЛОВОЇ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» | |
В. Горлачова |
БІЗНЕС-ІНКУБАТОР ЯК СУЧАСНА ПЛАТФОРМА ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
У. Гузар |
ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ДЛЯ СФЕРИ ТУРИЗМУ: ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ РОЗВ’ЯЗАННЯ | |
Л. Дробиш, Ю. Карпенко |
СТАН ФІЗИЧНОЇ ПРИДАТНОСТІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТУРИЗМ» | |
І. Заневський, К. Лабарткава |
ДЕЯКІ АСПЕКТИ ТУРИСТИЧНО- КРАЄЗНАВЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ЗВО | |
Т. Марусей |
СИСТЕМА HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL POINT У РЕСТОРАНІЙ СФЕРІ | |
О. Михайлова |
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО- ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ ОРГАНІЗАЦІЙ ГАЛУЗІ ГОСТИННОСТІ | |
А. Павленчик, М. Андрусяк |
ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» | |
М. Паска |
СПОРТИВНО-ТУРИСТСЬКА АНІМАЦІЯ ЯК СКЛАДНИК ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО РОБОТИ У СФЕРІ СПОРТИВНО- ОЗДОРОВЧОГО ТУРИЗМУ | |
Л. Тимошенко, К. Лабарткава, А. Кухтій |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ SOFT SKILLS У ФАХІВЦІВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ | |
В. Холявка |