ІННОВАЦІЙНИЙ ЗАДУМ М'ЯСНИХ РЕСТРУКТУРОВАНИХ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Анотація
Світові тенденції розвитку харчової промисловості свідчать, що м’ясні напівфабрикати, зокрема заморожені, представлені широким асортиментом та користуються стабільним попитом на продовольчому ринку України. Розширення торгівельної мережі та підприємств ресторанного господарства, завдяки зручності у використанні та зниженню трудомісткості технологічних процесів, є ще одним із чинників формування попиту на напівфабрикати м'ясні в межах реалізації бізнес-п роцесів «Business to Consumer» (В2С) та «Business to Business» (В2В, зокрема в сегменті HoReCa (як необхідність підвищення ефективності функціонування). До того ж розв’язання питань раціонального використання м’ясної сировини, створення ресурсозбережних технологій, розроблення продукції масового споживання і розширення її асортименту є важливим загальнодержавним завданням.
Повний текст:
PDFПосилання
М’ясна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-доп. бібліогр. покаж. двома мовами 2010–2018 рр. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технологій, Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2018. – 159 с.
Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) : зб. наук. пр. / Большакова В. А., Дроменко О. Б., Онищенко В. М., Янчева М. О. // Харк. держ. ун–т харч. та торг. – Харків, 2018. – Вип. 2(28). – С. 56–67.
Особенности производства реструктурированных мясных продуктов / А. С. Ефремова, В. О. Басов, В. Н. Письменская, А. Г. Забашта. – Мясные технологии. – 2009. – № 1. – С. 43–46.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.