РОЗРОБЛЕННЯ СЛИВОВОГО СОУСУ ДЛЯ М’ЯСНИХ СТРАВ
Анотація
Повноцінне харчування сучасної людини – один із найважливіших складників, що формує її здоров’я в цілому. Постійний контроль за станом харчування, розроблення та впровадження нових харчових продуктів, які спрямовані на корекцію та профілактику наявних дефіцитів у харчуванні, оптимізація кількості та якості споживаних продуктів є пріоритетом у розвитку науки про харчування.
Необхідно зазначити, що сучасні умови харчування та прискорений ритм життя призвели до погіршення стану організму людини: по-перше, через надвисоке споживання жирів, зокрема насичених; по-друге, значне збільшення вживання цукру та солі; по-третє, істотне зменшення вживання харчових волокон і крохмалю тощо.
Повний текст:
PDFПосилання
Кодряну Н. П. Соусы, соусы, соусы… / Н. П. Кодряну // Масложировая промышленность. – 2005. – № 2. – С. 18–20.
Кудряшова А. А. Влияние питания на здоровье человека / А. А. Кудряшова // Пищевая промышленность. – 2004. – № 12. – С. 88–90.
Investigation of proteolysis ability of functional destinated minced halffinished meat products / Ukrainets A., Pasichnyi V., Shvedyuk D., Matsuk Y. // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. – 2017. – Vol. 19(75). – P. 129–133.
Пасічний В. М. Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м'ясопродуктів / Пасічний В. М., Кремешна І. В. // Наукові праці НУХІ. – 2004. – Вип. 15. – С. 49–50.
Пасічний В. М. Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-х імічні характеристики сосисок / Пасічний В. М., Хорунжа Т. О., Полумбрик М. М. // Наукові праці НУХТ. – 2020. – Т. 26, № 3. – С. 214–221.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.