СТРАВИ З ЧЕРЕШЕНЬ ЯК ГОЛОВНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ СПЕЦІАЛІТЕТ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО РЕГІОНУ
Анотація
Мелітопольщина є перспективним регіоном для розвитку такого сучасного напряму індустрії гостинності, як гастрономічний туризм. Поліетнічність Мелітопольського краю сприяє популяризації міс- цевої кухні як одного з елементів його туристичної привабливості. Завданням дослідження було виявити головні проблеми і перспек- тиви розвитку закладів громадського харчування, які представляють місцеву кухню для туристів і населення в цілому.
Повний текст:
PDFПосилання
Басюк Д. І. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в Україні / Д. І. Басюк // Наукові праці Національного університету харчових тех- нологій. – 2012. – No 45. – С. 128–132.
Нестерчук І. К. Гастрономічні події як драйвер розвитку малих міст / І. К. Нестерчук // Наукові записки Тернопільського національного пе- дагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Географія. – 2019. – No 2. – С. 90–98.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.