ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 НА КОН'ЮНКТУРУ РИНКУ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
В Україні рекордними темпами зростає кількість ресторанів, якість їжі в яких краща за європейську [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://nv.ua/ukr/style/food-drink/v-ukrajini-rekordnimi-tempami-zrostaye- kilkist-restoraniv-yakist-jizhi-v-yakih-krashcha-za-yevropeysku‐50007360. html
Вплив COVID‐19 та карантинних обмежень на економіку України [Елек- тронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.kas.de/documents/
Мало гостей и очень жесткие проверки: как ресторанный бизнес пе- режил полгода карантина [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://delo.ua/business/kak-restorannyj-biznes-perezhil-pjat-mesjacev- ka‐372150/
Результати опитування операторів ресторанного ринку [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.uara.org.ua/post/results-of-an- anonymous-survey-of-restaurant-operators
Ресторанний бізнес в Україні під час карантину: як втриматись на пла- ву у невеликому місті [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https:// rubryka.com/article/restoran-neggenshil-karantyn/
Ресторанный бизнес: рынок в эпоху COVID [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://bizrating.com.ua/20/articles/1328/index.html
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.