ОСНОВНІ ЧИННИКИ ВПЛИВУ ПРИГОТУВАННЯ ЯКІСНОЇ ТА ЗДОРОВОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
Радченко Л. О. Организация производства на предприятиях обще- ственного питания : пособие / Л. О. Радченко. – Ростов на Дону : Феникс, 2006. – 352 с.
Паска М. З. Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напів- фабрикатів з рослинною сировиною [Електронний ресурс] / Паска М.
З., Маслійчук О. Б. // Сучасні тенденції з розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Якість і безпечність продуктів харчування : зб. матеріалів Все- укр. наук. – практ. інтернет-конф. – Львів : ЛІЕТ, 2020. – С. 15–20. 3. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: підруч- ник / Баль-Прилипко Л. В., Слободянюк Н. М., Поліщук Г. Є., Паска М. З., Бурак В. Є. – Київ : Компринт, 2017. – 571 с.
Інформація про продукт, RATIONAL [Електронний ресурс]. – Режим до- ступу: https://www.rational-online.com/ru_ru/company/about-us/ (дата звернення: 03.11.2020).
HoReCa SHOOL [Electronic resourse]. – Access mode: https://www.insta- gram.com/horeca_school.lviv/?hl=uk (date of application: 03.11.2020).
Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові тех- нології" / розроб. Паска С. М. [та ін.]. – Київ : МОН України, 2020. – 14 с.
Паска М. З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези ІХ Міжнар. наук.-техн. конф. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 119–221.
Паска М. З. Техно-новини ресторанного бізнесу / Паска М. З., Куцми- да А. Т. // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листоп. 2020 р.). – Мелітополь, 2020. – С. 230–233.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.