ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО- ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ ОРГАНІЗАЦІЙ ГАЛУЗІ ГОСТИННОСТІ
Анотація
В умовах соціальних трансформацій та освітніх реформ професійна підготовка мобільних і конкурентоспроможних менеджерів, здатних забезпечити соціально- культурний та економічний розвиток країни, набуває особливого значення. Це вимагає зміни підходів до освітнього процесу та перенесення акценту на особистість менеджера та його професійно-в ажливі якості, особливо в організаціях галузі гостинності.
Метою роботи є теоретичний та емпіричний аналіз проблеми формування професійно-в ажливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності.
Повний текст:
PDFПосилання
Длуцік М. Підготовка менеджерів в Польщі / М. Длуцік // Психологічний і терапевтичний контекст соціальної праці ; за ред. А. Барчик., П. Р. Барчик. – Мисловіце, 2010. – С. 116–117.
Доброскок А. С. Мотиваційний аспект розвитку професіоналізму менеджера / Доброскок А. С. // Проблеми загальної та педагогічної психології : зб. наук. пр. Інституту психології імені Г. С. Костюка ; Нац. АПН України ; за ред. С. Д. Максименка. – 2012. – т. 14, ч. 16. – С. 133–140.
Мотиваційна сфера особистості керівника [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://studentam.net.ua/content/view/3302/97/
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.