СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‐19
Анотація
Мабуть, кожну галузь народного господарства світу у той чи той спосіб торкнулася проблема поширення коронавірусної інфекції COVID‐19. Утім, чи найбільші збитки отримує індустрія гостинності, адже у зв’язку із запровадженням загальнонаціональних карантинів готелі, ресторани та туристичні фірми змушені були призупинити роботу, а деякі заклади узагалі було закрито. Готелі та ресторани, які сьогодні працюють, повинні дотримуватися вимог протиепіде‐ мічних заходів на період карантину. У цьому контексті цікавим є досвід інших країн щодо розв’язання цієї проблеми через систему відповідних заходів, зокрема в організації харчування організова‐ них груп осіб. Мета дослідження – огляд світового досвіду надання послуг хар‐ чування в індустрії гостинності організованим групам осіб в умовах пандемії COVID‐19.
Повний текст:
PDFПосилання
All inclusive в Туреччині залишається [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://4studio.com.ua/novyny/all-inclusive-v-turechchyni- zalyshayetsya/ (дата звернення: 28.10.2020).
Єгипет: як у країні пірамід відновлюють туризм [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.ukrinform.ua/rubric-tourism/3073583-egipet- ak-u-kraini-piramid-vidnovluut-turizm.html (дата звернення: 29.10.2020).
Як у посткарантинній Греції приймають подорожніх? [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://hmarochos.kiev.ua/2020/06/30/yak- u-postkarantynnij-gretsiyi-pryjmayut-podorozhnih-dosvid-ukrayintsya/ (дата звернення: 29.10.2020).
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.