КАПІНГ ЯК СПОСІБ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО ОЦІНЮВАННЯ ОБСМАЖЕНОГО КАВОВОГО ЗЕРНА
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
Что такое каппинг [Электронный ресурс]. – Режим доступу: https://www. torrefacto.ru/blog/cupping/ (дата просмотра: 30.10.2020).
Каппинг – професиональная дегустация кофе [Электронный ресурс]. – Режим доступу: https://coffeefan.info/chto-nuzhno-dlya-kappinga-kofe. html (дата просмотра: 30.10.2020).
Что такое каппинг [Электронный ресурс]. – Режим доступу: https://shop. tastycoffee.ru/blog/cupping (дата просмотра: 30.10.2020).
Дегустація кави [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://harchi. info/articles/degustaciya-kavy (дата звернення: 31.10.2020)
Карпова М. Кава: технології виробництва та способи приготування / Марта Карпова, Андрій Карпов, Андрій Голод // Сучасні тенденції роз- витку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовт- ня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. – С. 25–27.
Паска М. З. Техно-новини ресторанного бізнесу / Паска М. З., Куцми- да А. Т. // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листоп. 2020 р.). – Мелітополь, 2020. – С. 230–233.
Паска М. Теоретичні аспекти розвитку барної справи / Марія Паска, Катерина Потопа // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. – С. 56–57.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.