ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ЗАКЛАДАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ

О. Давидова, Д. Прилуцька, М. Вишневський

Анотація


Готельно-ресторанне господарство є однією з найголовніших та вагомих складників туристичної індустрії, високодохідною галуззю економіки України, що динамічно розвивається. У сучасних умовах традиційні засоби забезпечення конкурентоспроможності підприємств готельно-р есторанного господарства вже не здатні гарантувати довгострокові переваги на ринку, тому особливого значення для довгострокового збереження конкурентоспроможності готелю чи ресторану набуває розроблення та впровадження інноваційних технологій. Для того щоб утримати наявних та привернути увагу нових відвідувачів у умовах жорстокої конкуренції, стильного інтер’єру та якісної їжі сьогодні недостатньо. Кожне підприємство веде постійний пошук нововведень для залучення відвідувачів до свого закладу.


Повний текст:

PDF

Посилання


Davydova O. Theoretical- methodological foundations of tourism development: world and national aspects. Tourism of the XXI century: global challenges and civilization values / Davydova O., Kalienik K. // ІІ International scientific and practical conference, June, 01, 2020. – Kyiv : KNUTE. – Р. 72–79.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.