ІННОВАЦІЙНІ ВИДИ ХОЛОДИЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд

Анотація


До прогресивних напрямів розвитку закладів ресторанного господарства (ЗРГ) відносять використання новітнього обладнання та механізацію технологічних процесів. При цьому потрібно застосувати обладнання невеликої продуктивності – настільне механічне, малогабаритне теплове та холодильне.

Для підприємств, що працюють із харчовими продуктами, сучасне холодильне устаткування є важливою складовою частиною ведення успішного бізнесу. Обладнання призначене для зберігання заморожених та охолоджених продуктів за низької температури для продовження термінів їх зберігання.

Мета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно- ресторанного бізнесу.


Повний текст:

PDF

Посилання


Food Service [Electronic resource]. – Access mode: https://www.food-service.com.ua/ua/ (date of application: 10.11.2020).


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.