ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Анотація
У Херсонській області є три ковбасні цехи з переробки сільськогосподарської сировини, тому існує потреба та попит на напівкопчені ковбасні вироби.
Аналіз даних свідчить, що за чисельності населення в регіоні (Херсонська область) 1 млн 220 тисяч осіб, ступінь задоволення потреб у м’ясних продуктах становить у середньому 47 %, що доводить потребу виготовлення напівкопчених ковбасних виробів [3].
Повний текст:
PDFПосилання
Технологія м'яса та м'ясопродуктів : підручник / Клименко М. М., Віннікова Л. Г., Береза І. Г. [та ін.] ; за ред. Клименка М. М. – Київ : Вища освіта, 2006. – 640 с.
Бурак В. Г. Оптимізація технологічних процесів виробництва сировини і ковбасних виробів із застосуванням бактеріальних заквасок / Буряк В. Г. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018 – Вип. 1(64). – С. 81–92.
Бурак В. Г. Оптимізація технологічних процесів при виробництві комбінованих продуктів та підвищення якості сировини / Буряк В. Г. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – Вип. 1(64). – С. 92–103.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.