ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ КАВОВИХ НАПОЇВ

А. Карпов, М. Паска

Анотація


У сучасній кавовій культурі стрімко розвивається так звана третя хвиля, яка популяризує альтернативні методи приготування кави, зокрема хенд-брю. Перевага такого методу приготування полягає в тому, що кавове зерно розкриває унікальний смак, закладений природою. Напої, які готують таким способом, прийнято споживати без додавання цукру, спецій та молока. Альтернативні методи заварювання прийшли на заміну традиційному американо, в якому втрачається вся унікальність смакового профілю зерна.

Мета роботи – розкрити інноваційні способи приготування кавових напоїв.


Повний текст:

PDF

Посилання


Який вид hand brew найбільш популярний в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://blackfield.coffee/yakiy-vid-hand-brewnaybilsh- populyarniy-v-ukrayini/ (дата звернення: 29.10.2020).

Як приготувати V60 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://blackfield.coffee/pour-over-v60-filter- guide-how-to/ (дата звернення: 29.10.2020).

Як приготувати Аеропрес [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://blackfield.coffee/yak-prigotuvati-a epropres/ (дата звернення:

10.2020).

Спосіб приготування дріп-пакету [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://svitkavy.com/uk/c/1-coffee/59-drip-coffee-bag/ (дата звернення: 29.10.2020).

Карпова М. Кава: технології виробництва та способи приготування / Марта Карпова, Андрій Карпов, Андрій Голод // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. – С. 25–27.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.