СУЧАСНІ РЕАЛІЇ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Анотація
Однією зі складових частин туристичної індустрії є ресторанне господарство, роль якого в туризмі важко переоцінити. Обслугову- вання туристів у закладах ресторанного господарства розглядають як обов’язковий компонент туристичного пакету, частка якого стано- вить від 30 % до 50 %. Тому в усіх країнах світу постійному розвитку та вдосконаленню діяльності підприємств ресторанного господар- ства приділяють значну увагу. Актуальність вивчення інноваційної діяльності підприємств рес- торанного господарства зумовлює незначний період його функціо- нування в умовах ринкової економіки та недостатній досвід.
Повний текст:
PDFПосилання
Інноваційні тренди в конкурентних реаліях ресторанного господарства [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://er.nau.edu.ua/bitstream
Кулінарний прогноз [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http:// www.restaurant.org/News-Research/Research/Facts-at-a-Glance
Основні ресторанні тренди світу [Електронний ресурс]. – Режим досту- пу: https://posteat.ua/obzory/osnovni-restoranni-trendi-svitu-chim-zhive- progresivna-restoranna-industriya-sogodni/
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.